CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

En sjov Allroad cykel fra Mason En sjov Allroad cykel fra Mason
Mason ISO er en all road/gravel cykel med et anderledes twist En sjov Allroad cykel fra Mason

I disse for cyklen så elektrificerede tider, har branchen kastet deres kærlighed på allroad/gravel cykeltypen. En cykeltype som de fleste store brands sammensætter efter næsten samme filosofi.  Brede 700C hjul og dæk og en lift mere oprejst og afslappet geometri.

Engelske Mason griber tingene an på en lidt mere anderledes og sjov måde med deres ISO som i denne sammenhæng er forkortelsen for “InSearchOf”

Hvor de fleste andre prioriterer landevej og en tur off road i ny og næ, så er Mason ISO først og fremmest en cykel til brug “Of the beaten track”. Rammen i stål er en skønsom blanding af Dedacciai ‘Zero’ og Reynolds 853 rør hvis gaffelender er gjort så brede at der kan monteres et sæt 650 x2,8″ gummisutter på den.  Det betyder at ISO altid vil føle sig bedst hjemme på selv de værste offroad spor. Forgaflen er i kulfiber med rigeligt af dropouts til montage af ekstra udstyr.

En sjov feature er den indbyggede forskærm og beslag til montage af en frontbagagebærer som understøtter de meget udbredte Bikepacking styretasker.

Mason ISO er ingen letvægter med 12 kg, men det er også mindre relevant i det terræn og brug den er tænkt til.

Link

CYKELPORTALEN