CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

En med lys og en med visir En med lys og en med visir
Uvex Sports City Light og Finale Visor er to cykelhjelme med ny praktisk funktionalitet. En med lys og en med visir

Cykelhjelme med lys og visir, er på hastig fremmarch. Uvex Sports er en stor tysk producent grundlagt i 1926 startende med solbriller, deraf navnet. Til den nye sæson har de to nye cykelhjelme i programmet med nogle spændende features.

CityLight
Er en sporty hjelm hvor lyset er fuldt integreret, så de hjelmen i dagslys har udseende som en hjelm uden lys. Hjelmen er et blåt fremadrettet lys i form af to LED striper og en rødt bagudrettet.

Betjeninge forgeår bagpå via en stor let rækbar knap som også viser batteristatus. Batteritiden er mellem 6 og 12 timer og oplades via USB stik.

Finale Visor
Cykelhjelme med visir er oprindelig hentet fra enkelstarter og tritathlon, og er langsomt begyndt at brede sig til landevejshjelme i cykelsportssegmentet. De fleste visirhjelme på markedet er med meget tæt fit som gør det umuligt at brugde dem som brillebruger. Uvex model er anderledes da den er lidt af en universel anvendelig cykelhjelm med aftageligt visir som giver så megen plads at man kan have sine almindelige briller indenunder.

Begge hjelme har InMould teknologi, er sikkerheds godkendt og vejer mellem 320 og 330 gram. De benytter begge Uvex 3D IAS 3.0, FAS strap, monomatic teknologier, som gør tilpasning og justering lettere.

Link

CYKELPORTALEN