CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

En klassiker genopstår En klassiker genopstår
Selle San Marco The Concor 50 Eroica En klassiker genopstår

Det historiske sadelmærke fejrer 50 år for den ikoniske Concor-model sammen med Eroica med en begrænset udgave af sadlen i forbindelse med begivenheden.

Concor 50 Eroica

I jubilæumsåret for lanceringen af Concor-modellen og Selle San Marcos partnerskab med sportsbegivenheden, der fejrer historisk cykelsport, er der blevet annonceret en nyfortolkning af den ikoniske sadel i begrænset oplag: Concor 50 Eroica.

Der er gået 50 år siden lanceringen af Concor, som erobrede markedet, fordi cyklister for første gang kunne vælge en sadel med en bioanatomisk form, en banebrydende revolution i 1970’erne, og fordi den snart blev brugt af de største mestre gennem tiderne. I dag ser vi en specialudgave af sadlen, som henvender sig til alle entusiaster, der ønsker at køre med et stykke cykelhistorie.

Concor 50 Eroica-sadlen har bevaret det kurvede design, der gjorde den berømt for et halvt århundrede siden. Læderbetrækket har grafik, der fejrer jubilæet, det klassiske Concor-logo og det umiskendelige Eroica-mærke, hvilket gør den til et ægte samlerobjekt.

Concor 50 Eroica fås i et begrænset oplag på sellesanmarco.com, hos Eroica-salgssteder og i de bedste cykelbutikker

Specifikationer

  • Dimensioner: 140 x 265 mm
  • Skinne: Kulfiber og stål
  • Vægt: 300g
  • Betræk: Læder
  • Anvendelse: Urban / Livsstil
  • Pris: € 124,90

Selle San Marco blev grundlagt i 1935 i Rossano Veneto i Vicenza-provinsen og er et ikonisk mærke inden for international cykelsport. Dets historie handler om passion, succes og håndværk – nogle af de største cykelryttere nogensinde har kørt med Selle San Marco. Virksomhedens arv er blevet et symbol på cykelverdenen og Made in Italy-håndværk, og produkternes elegance og høje kvalitet er højt værdsat den dag i dag.

Link

CYKELPORTALEN