CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

En gratis cykel udfordring En gratis cykel udfordring
En cykeludfordring som ikke koster dig en øre, andet end slid sved og udholdenhed... En gratis cykel udfordring

Danmark vrimler med cykelmotionsløb, hvoraf mange forlanger temmelig ublu priser. MS Bike 2019 er helt gratis. Til gengæld kræver det at du kan cykle fra København til Skagen på maksimum 30 timer. En tur på 743 km.  Det overordnede formål er at indsamle penge til sclerosefonden.

Man kan deltage som solorytter eller som del af et hold. Det er muligt at have en følgebil med på turen, men ingen nødvendighed.  Alle hold vil inden løbets start modtage  “MS GUIDEBOG 2018”, som indeholder al relevant information om løbets etaper, depoternes placering, åbne- og lukketider og kontaktinformation.

For at kunne deltage i MS Bike Challenge skal alle deltagere have én GPS-enhed eller benytte smartphone, som off-line kan vejvise og dermed finde frem fra punkt A til B. Men kan vælge at benytte sin egen GPS eller at downloade program, som vil guide fra start til mål, og som er mindst lige så godt, som de dyreste GPS cykelcomputere på markedet. (manual til programmet følger så snart ruterne lanceres ca. 1 måned før løbet)

For dem som har følgebil med vil det være muligt at installere et program så rytterne kan følges i real time. Ruten er IKKE afmærket så alle deltagere skal selv kunne finde vej. 2019 udgaven afholdes weekenden 4-5 maj. Tilmeldingen er åben indtil den 1 maj 2019.

Link

CYKELPORTALEN