CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Uden mad og drikke… Uden mad og drikke…
Cykelportalen har eksisteret siden 2003 og leveret mere end 5.000 artikler.... Uden mad og drikke…

Er Cykelportalen relevant for dig ?

Cykelportalen gemmer sig ikke bag skjulte reklamer og betalte paywalls. Det er og bliver aldrig vores stil.

Naturligvis er det ikke gratis at drive sådan en portal og vi kunne da også bare overplastre portalen i blinkende bannere og lysende reklamer, men det er vores klare overbevisning af den slags irritere langt de fleste læsere og fjerner fokus og objektivitet fra det primære, vores indhold…

Siden starten i 2003 har vi generet mere end 5.000 artikler og langt størstedelen af driften til Cykelportalen er ud af egen lomme, tro det eller lad værd. Og vi skal vel også have lidt for vores indsats ikke ! Google Adds og Digitaliseringstyrelsen gør jo alt for at gøre det svært for en lille uafhængig site, så vi må hele tiden sno os i junglen af nye regler de selv har svært ved at finde hoved og hale i.

Derfor vil vi hellere helt frivilligt bede dig om en lille økonomisk håndsrækning, hvis du syntes vores arbejde er nyttigt og det hjælper eller oplyser dig på en mere uafhængig måde end hvad der er dagsordenen på langt de fleste andre cykelsites.

Cykling er for os langt mere end bare sport og motionscykling, det er også et statement om en alternativ mere ansvarlig og bæredygtig transportform til den fremherskende og altdominerende automobil der skubber alle andre væk fra gadebilledet.

Støtter du denne tankegang, så gå foran med et godt eksempel og prøv at indtænke cyklen med andre kollektive transportmidler i din dagligdag, også selvom du bor på landet og du syntes det er besværligt. Skift af mind- og vanesæt er altid vanskeligt.

Din støtte vil give os fornyet energi til at blive ved med at være Danmarks uafhængige cykelportal, og vil hjælpe os i vores bestræbelser på i højere grad at tale cyklismen som et primært sundt for os alle, men også bæredygtigt transport alternativ.

Du kan støtte os på MobilePay boxen  9508XU

På forhånd tak

TUSIND TAK til alle jer der allerede har støttet os…

CYKELPORTALEN