CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelportalen beder om din hjælp Cykelportalen beder om din hjælp
Cykelportalen har eksisteret siden 2003 og leveret mere end 5.000 artikler. Cykelportalen beder om din hjælp

Er Cykelportalen relevant for dig ?

Cykelportalen gemmer sig ikke bag skjulte reklamer og betalte paywalls. Det er og bliver aldrig vores stil.

Naturligvis er det ikke gratis at drive sådan en portal og vi kunne da også bare overplastre portalen i blinkende bannere og lysende reklamer, men det er vores klare overbevisning af den slags irritere langt de fleste læsere og fjerner fokus og objektivitet fra det primære indhold.

Siden starten i 2003 har vi generet mere end 5.000 artikler og langt størstedelen af driften til Cykelportalen er ud af egen lomme, tro det eller lad værd.

Derfor vil vi hellere helt frivilligt bede dig om en lille økonomisk håndsrækning, hvis du syntes vores arbejde er nyttigt og det hjælper eller oplyser dig på en noget mere uafhængig måde end langt de fleste andre sports relaterede cykelsites, og ikke mindst  hvad der rører sig i en meget mangfoldig cykelverden, der er langt mere end præstation og cykelsport.

Din støtte vil give os fornyet energi til at blive ved med at være Danmarks uafhængige cykelportal, og vil hjælpe os i vores bestræbelser på i højere grad at tale cyklismen som et bæredygtigt transport alternativ til bilen.

Du kan støtte os på MobilePay boxen  9508XU

På forhånd tak

TUSIND TAK til alle jer der allerede har støttet os…

CYKELPORTALEN