CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Elmotorer og SUVcykler i lange baner på dette års Eurobike… Elmotorer og SUVcykler i lange baner på dette års Eurobike…
Eurobike åbner dørene i næste uge og to produktergrupper løber med al opmærksomheden... Elmotorer og SUVcykler i lange baner på dette års Eurobike…

I næste uge fra den 21 til 25 juni, åbner Eurobike igen dørene for cykelverdenen i Frankfurt.  Aldrig har messen været så stor og aldrig har der været så mange forskellige programpunkter på den internationale cykelmenu, der ud over nye cykeldimser også omfatter masser af workshops, konferencer og events i micromobilitetens hellige navn.

To områder vil højst sandsynligt  løbe med al opmærksomheden når Eurobike 2023 åbner i næste uge.

Den ene er el motorløsninger og den anden er transportcykler, ladcykler mini SUV, ja kært barn mange navne.

Mere end 30 nye motorsystemer
Når dørene officielt åbner den 21 juni vil cykelverdenen kunne stifte bekendtskab med mere end 30 nye motorløsninger til at elektrificere den engang pedal drevne cykel. Lyder vildt ikke ! og næppe nogen god løsning for forbrugeren på den lange bane.  Ikke desto mindre er det fra de nye “opkomlinge” der kommer med de største nyskabelser, mens de fire store brands stadig hænger lidt fast i deres lidt konservative og lidt forældede løsninger, der dog stadig scorer højt på pålideligheds kontoen og ikke mindst et veludbygget service og reservedels net, så du forhåbentlig kan holde din elektriske tohjuler kørende længe. .

Transportcykler i lange baner
Stort set alle er hoppet op på cykelladet, og skal nu have en eller anden form for transportløsning på to, tre eller fire hjul med eller uden hjælpemotor.  Nøgternt set kan man diskutere om den helt almindelige cyklist overhovet har brug for en stor og tung ladcykel,  Nice to Have vs Need to Have, der  bestemt ikke bidrager til løsning af trængselsproblematikken  i byerne, men istedet giver en række nye udfordringer  omkring infrastrukturen på cykelstier og veje  Dybest set svarer en ladcykel til bilistens varevogne og SUV.

Langt de fleste almindelige cykler kan med små modifikationer sagtens transportere det som de fleste har brug for i dagligdagen. – Small is nimble and beautifull –

Alt det andet cykler
Selvfølgelig er stort set alt cykelrelateret repræsenteret inkl. konferencer og foredrag og workshops, men som besøgende gælder det nok om at planlægge lidt hjemmefra så du ikke bliver totalt overvældet af de mega store stande med alt i blinkende cykellygter. For mere info om messen på Eurobikes officielle hjemmeside nedenfor.

Link

CYKELPORTALEN