CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Elektrisk ladcykel for feinscmekere Elektrisk ladcykel for feinscmekere
Larry vs Harry lancerer nye udgave af deres Bullitt ladcykel med Shimanos nye E8000 Steps System Elektrisk ladcykel for feinscmekere

Larry vs Harry Bullitt ladcykel er et kendt indslag i mange europæiske storbyer, og et godt eksempel på at dansk cykeludvikling stadig kan lade sig gøre. Nu lanceres ny udgave af deres Bullitt ladcykel med den nye kraftige E8000 motor fra Shimanos STEPS Serie.

Kom til den officielle præsentation i København
Verdens letteste elektriske ladcykel præsenteres lørdag den 3. februar 2018. Larry vs Harrys seneste model hedder eBullitt 8000 og er en evolution af et allerede godt produkt. Denne elektriske ladcykel vejer kun 27,8 kilo, og det er første gang, at en ladcykel kombineres med Shimano Step e8000, der normalt bruges til mountainbikes. Det gør cyklen stærk i alt slags terræn. Prisen for din nye transport løsning er 37.000 kr. mere end det have af en kassevogn på fire hjul og samtidig fylder du mindre og signalerer en sund og ansvarlig livstil sådan….

Den 3. februar præsenteres eBullitt 8000 i Larry vs Harrys butik på Frederiksborggade 63 i København fra kl. 10-14. Der er her mulighed for en prøvetur, og firmaets mekanikere er til rådighed for spørgsmål.
I forbindelse med lanceringen af eBullitt 8000 brygger vi selvfølgelig god kaffe og forærer den fine guidebog The 500 Secrets of Copenhagen til de første 20, der møder op.

Link

 

CYKELPORTALEN