CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Et af de store samtaleemner og MUST HAVE for cykelnørder, i øjeblikket, er Shimanos elektriske gearskifte Dura Ace Di2 og senest Ultegra Di2.  Men...

Et af de store samtaleemner og MUST HAVE for cykelnørder, i øjeblikket, er Shimanos elektriske gearskifte Dura Ace Di2 og senest Ultegra Di2.  Men skal du virkelig være hip og skille dig ud og ligge forrest i feltet,  skal du naturligvis have elektrisk gearskifte på skovtraktoren.

K-Edge Ki2 er en elektrisk geargruppe til montering på mountainbiken. Det bygger på Shimano DuraAce men med en del modifikationer. Selve  skiftefunktionen som varetages af to fikse trykknapper og en forlænget geararm på bagskifteren så den kan håndtere den større kasette.  Der er forskellige options lige fra en komplet modificeret XTR gruppe med en modificeret DuraAce bagskifter,  til kits som gør det muligt selv at modificere sin eksisterende DuraAce/Ultegra gruppe. Desuden fås den i 5 forskellige farver.

Prisen for et komplet kit er 4995,- US$

De mere tålmodige kan selvfølgelig vente på Shimanos eget bud på en elektrisk MTB gruppe, som vi her redaktionen, er ret sikker på er i støbeskeen inden for en overskuelig fremtid.

Link

CYKELPORTALEN