CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Elcykel fra hensidan Elcykel fra hensidan
Vässla er en svensk udviklet elcykel hvis stilrene design straks fanger beskueren. Elcykel fra hensidan

Den klassiske pedaldrevne cykel med diamantstel, har altid været både enkel og tidsløs, mens de mange elcykler der i disse år stormer frem, for manges vedkomende er nogle, ja undskyld mig, designmæssigt klumpe dumpe misfostre.

Vässla-Pedal er en svensk udviklet elcykel hvor design og simplicitet er i højsædet

Cyklen er designet af den tysk bosiddende designer Zanzotti.  Vässla-Pedal tilbyder rytteren alt det nødvendige i et tohjulet køretøj ved kun at bruge de mest nødvendige komponenter på en el-cykel.

 

Pakken følger ikke standardmodellerne af 28-tommer, men blev designet med 24-tommer dæk, der gør det lettere at køre i byen, tillader fleksible bevægelser og gør det lettere at nyde den daglige pendling. Kernestykket er unisex-stellet, der sigter efter at være inkluderende, lavet til at passe alle, fra køn til højde. 2,5″ brede dæk gør en ekstra dæmper overflødig. Køretøjet har et aftageligt batteri for nem opladning med op til 100 km rækkevidde til ubekymrede ture og en 250W/45Nm bagnavmotor, der giver følelsen af ​​altid at køre ned ad bakke hele tiden med en maksimal hastighed på 25Km/t. De integrerede lygter, både foran og bagpå, er designet med præcision til at komplementere premium-komponenterne, såsom premium hydrauliske bremser og helårsdæk.

Cyklen vejer kun 19 kg og er udstyret med en 45Nm motor og en rækkevidde på 100 km. Cyklen er endnu ikke tilgængelig men man kan lade sig skrive på på venteliste hvis man er interesseret.

Link

Vâssla 

CYKELPORTALEN