CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

DT Swiss Revolite DT Swiss Revolite
DT Swiss lancerer nye eger DT Swiss Revolite

Cykelhjulet er en af de vigtigste komponenter på cyklen. Selvom mange sikkert ikke skænker de små tynde eger der holder hjulet sammen den store betydning, er der producenter der bruger rigtigt mange resourcer og udviklingstimer på at optimere egerne, En af dem er schweisiske DT Swiss, hvis eger indgår i ikke bare deres egne hjulsæt men også i høj grad finder vej ind hos adskellige andre hjulproducenter.

DT Revolite er en nye eger for de ryttere, der søger en eger, der kombinerer holdbarhed og let vægt.

Efter flere udviklingsrunder er dens innovative form blevet optimeret til at modstå gentagne belastninger og overgår alle andre DT Swiss MTB eger i sin vægtklasse med hensyn til holdbarhed. Dette blev opnået ved den unikke blading-proces, som yderligere fortætter materialet, og gennem en patentanmeldt proces, der sikrer ensartet overgang fra egerens stødte til det smedede område.

Udformning
Efter flere produktionsrunder har DT revolite eger været designet med en unik form, der aldrig før er set i dette type produkt, hvilket giver det tydelige mekaniske fordele som f.eks holdbarhed og let vægt.

Dobbelt trukne
Til forskel fra de klassiske lige eger har DT revolite en yderligere produktionstrin, den DT Swiss-specifikke reduktionsmetode ved hjælp af koldsmedning. Resultatet er en let dobbelt butted eger, som forbedrer materialets styrke, samtidig med at det bevarer dets ønskelige forlængelsesegenskaber.

Let og Stærk
Den flade smedeproces øger tætheden af ​​dets materiale, hvilket resulterer i endnu større styrke ved en lavere vægt.

J-Bend og StraightPull
DT Revolite  fås i alle standardlængder og i J-Bend eller Straightpull form.

Pantenteret smedeproses
Den patentanmeldte smedeproces sikrer ensartet overgang mellem det stødte og smedede område af egeren, hvilket øger egerens holdbarhed

Du kan læse mere om DT Swiss fra vores besøg på fabrikken i Biel

Specifikationer

  • SHAPE J-Bend Straightpull
  • REDUCTION Double butted
  • BLADING Bladed
  • THREAD 2.0 / FG 2.3
  • MATERIAL Steel
  • COLOR OPTIONS Black Silver
  • WEIGHT (260 mm spoke) 4.45 g
  • PRICE (100 pcs) from:  251.30 € /  (20 pcs) from:  50.30 €

Link

 

CYKELPORTALEN