CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

I øjeblikket oplever cykelverdenen et sandt bombardement af de såkaldte “teaser” filmklip, hvor producenterne antyder en hel masse som kan sætte gang i fantasien...

I øjeblikket oplever cykelverdenen et sandt bombardement af de såkaldte “teaser” filmklip, hvor producenterne antyder en hel masse som kan sætte gang i fantasien hos medier og forbrugere.  Det er selvfølgelig vældig morsomt og underholdende, de første gange ,men bliver hurtigt trivielt når alle kritikløst og uden finesse kopier ideen.  I sidste ende er det jo lidt medvirkende til at svække troværdigheden for produktet, specielt hvis der bare er tale om en marketingsand.

Seneste påhit er fra skivebremse specialisten Magura, og der skal ikke megen fantasi til, alene ud fra videoen, at se der  må være tale om noget relateret til landevejscyklingen, et område Magura indtil videre ikke har har rørt meget ved.  Cykelportalen vil ikke som f.eks.  Bikeradar komme med spekulationer om at der skulle være tale om en komplet hydraulisk landevejsgruppe, men vente og se tiden an. Et mere realistisk bud er et sæt hydrauliske skivebremser med greb til landevej.  Fuldt hydrauliske mountainbikegrupper er tidligere set fra Shimano, som hurtigt lagde det i mølposen.  Eneste nuværende spiller på dette marked som er tilgængeligt i mere end prototypeform er Acros A-Ge , vi tidligere har omtalt.

Om Magura virkelig har et trumfkort i baglommen, med en komplet hydraulisk landevejsgruppe vil tiden måske snart vise.  Af og til bruges disse drillerier også som en indikation for producenten, om der i det hele taget er et marked og interesse for den slags produkter.

Link

CYKELPORTALEN