CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Danmarks største mountainbike klub, DMK, har netop indgået en aftale med GripGrab – Danmarks førende leverandør af cykelhandsker og -tilbehør. Det betyder, at alle...

Danmarks største mountainbike klub, DMK, har netop indgået en aftale med GripGrab – Danmarks førende leverandør af cykelhandsker og -tilbehør. Det betyder, at alle DMKs medlemmer får mulighed for at køre med nogle af de bedste handsker, der findes på markedet i dag.

”Vi er rigtig glade for samarbejdet med GripGrab, de har i lang tid støttet op om MTB-sporten og nogle af de bedste ryttere i Danmark og i udlandet. Siger næstformand Klaus Bach”

Torsdag den 18. februar 2010 underskrev DMK formand Henrik Kaufmann og Martin Krøyer fra GripGrab aftalen på GripGrabs kontor i København. GripGrab og DMK ser frem til 3 år som bliver enormt spændende.

Med aftalen støtter GripGrab DMKs elite og Team 2016 med produkter, så de bliver udstyret med handsker, skoovertræk, sokker og huer på professionelt niveau. Derudover kommer aftalen alle DMK medlemmer til gode, idet de får mulighed for at køre med GripGrabs fremragende produkter til den kommende sæson.

GripGrab er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 2000 af tre brødre: Martin, Bjørn og Kristian. GripGrab har siden 2000 vokset sig store og er nu en international virksomhed med 10 medarbejdere tilknyttet kontoret i Danmark.

For at fremstille de bedste produkter stiller GripGrab høje kvalitetskrav for at opfylde målsætningen om, at tilfredsstille brugernes krav i dag og i fremtiden. Udover at bruge den feedback de får fra deres kunder, så er det også en del af aftalen med DMK, at de kommer med deres feedback, så GripGrab kan udvikle et fortsat bedre produkt.

CYKELPORTALEN