CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Dirty Reiver 2022 Dirty Reiver 2022
Den originale gravelevent, der satte en bølge igang af lignende arangementer, foregår stadig i England... Dirty Reiver 2022

Kært barn har mange navne, og sætter ofte en omfattende copycat bølge igang.  I det mørke Jylland kalder de det Dirty Jutland, men skal du have den ægte vare skal du altså en tur over kanalen :o)

Dirty Reiver vender tilbage til sin traditionelle 22.-23. april slot for 2022.
Kickstart din sæson med en af ​​de mest ikoniske grusløbs ruter i Europa og en god måde at holde dig motiveret til at hoppe på gravelbiken gennem vinteren.

Vi får igen selskab af vores eventpartnere fra grusmiljøet, som vil være der for at snakke om alt, hvad der har med grus at gøre. Udstillingen vil være åben fra middag fredag ​​den 22. april med hovedbegivenheden lørdag den 23. april.
For første gang vil vi også tilbyde ryttere mulighed for at køre en opvarmningstur eller en afkølingstur med mærke repræsentanter. Disse vil være fredag ​​eftermiddag, med en forhåndsvisning af starten og søndag den 24. april morgen som en morgenmad og social tur – Yderligere detaljer om arrangementets tidsplan følger nærmere tidspunktet.

Vi er begejstrede for, at Endura-fyrene igen vil slutte sig til os i 2022, hvor de vil fremvise alle de helt nye genstande fra deres GV500 grusserie (alt sammen ideelt udstyr til Dirty Reiver naturligvis). Denne serie inkluderer nu også dame GV500 Reiver Jersey og Bib-shorts med en revolutionerende ny damespecifik pude udviklet som en del af deres Ergonomi-projekt. Og ja, du hørte det rigtigt, denne nye EGM-pude blev først udviklet til kvinder, og herreversionen følger efterfølgende.

Det er muligt at bo tæt på Event Centeret på enten Kielder-campingpladsen i Tepee Village, som drives af Northern Star Tepee – lige i hjertet af handlingen?

Der er andre muligheder tilgængelige via Dirty Reiver sitet, og vi vil også samarbejde med Forestry England om at tilbyde overnatningspladser til campervans.

Tilmelding åbner onsdag den 1 december kl. 10.00

Link

 

 

CYKELPORTALEN