CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Det er aldrig for sent Det er aldrig for sent
En og firs og Danmark rundt på liggecykel... Det er aldrig for sent

Den 81 årige Jill Lundmark fra New Zealand er et eksempel til efterlevelse, om at det aldrig er for sent at gå igang med at cykle. Senest har hun cyklet Danmark Rundt på sin Trike liggecykel.

Som 66 årig gik hun på pension og lagde ud med at nyde pensionist tilværelsen med en cykeltur gennem Skotland. Herefter fulgte Island, Ungarn, Marokko, Indien, Schweiz, Frankrig, Tyrkiet, Thailand, Vietnam, Burma og Cambodia, inden hendes USA tur satte en midlertidig stopper for hendes cykeleventyr, da hun blev kørt ned. Det betød at hun nu havde svært ved at holde balancen på en tohjulet cykel.

Løsningen var en Trike som har fået navnet Roz. Ud over naturligvis ikke at skulle bekymre sig over at vælte mere, sætter Jill stor pris på dens komfort, ingen ondt i ryg og nakke og man har en fantastisk panoram view fra sit sæde når man triller derud af. Til spørgsmålet om hun syntes det er hårdt og om hun ikke bliver træt, “Jo naturligvis, men det holder det holder krop og ikke mindst hjerne i form, og overvinder trætheden mig, stopper jeg og tager en lille lur”

Du kan læse mere om Jill og Roz cykeleventyr på Crazyguyonbike.

Link

CYKELPORTALEN