CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Derby Cycle skifter navn til Kalkhoff Derby Cycle skifter navn til Kalkhoff
Den tyske cykelproducent og familieforetagende Derby Cycle i Cloppenburg skifter navn til Kalkhoff. Derby Cycle skifter navn til Kalkhoff

Den tyske cykelproducent og familieforetagende Derby Cycle i Cloppenburg skifter navn til Kalkhoff.  Dette sker for at knytte firmaet tættere til sin 100 årige virke gennem branded Kalkhoff.  Ved at opgive Derby navnet vil de tre brands Kalkhoff, FOCUS og  Raleigh træde mere i forgrunden.  Da varmærket Raleigh er registreret af andre firmaer i Skandinavien og England, er det primært Kalkhoff og Focus der får betydning for det skandinaviske marked.


Omlægningen betyder en styrkelse af hele produktprogrammet som nu bliver tæt forbundet med Kalkhoff’s  hundrede årige historie, hvor Heinrich Kalkhoff  startede grundlaget for firmaets nuværende succes i  Cloppenburg. Målet er yderligere at styrke brandeds identitet overfor både forbruger og forhandlere.

I fremtiden vil der være to lokationer for de enkelte brands. Focus Bikes vil stadig have hovedsæde i Stuttgart mens Cloppenburg vil være hovedsæde for Kalkhoff og Raleigh der distribueres på licenslignende vilkår.

Ny state of the art fabrik for elcykler
Som et led i den nye strategi er firmaer igang med at anlægge et nyt hovedkvarter der skal rumme State of The Art produktionsfaciliteter og kontorer i Cloppenburg.  Ifølge planen skal det stå færdig i 2022 hvor en af Europas mest moderne elcykel fabrikker vil producere elcykler for de tre brands Focus, Kalkhoff og Raleigh.

Link

CYKELPORTALEN