CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Den klassiske hardtrail lever og har det godt Den klassiske hardtrail lever og har det godt
Med den nye hardtrail MTB Epic HT fra Specialized kan det vanskeligt gøres lettere, vel og mærke hvis det skal være som serieproduktion og... Den klassiske hardtrail lever og har det godt

Mens snart enhver “sofacyklist” skal køre rundt på en elektrificeret monstertruck af en fuldaffjedret mountainbike, lever den klassiske  pedaldrevne hardtrail stadig i bedste velgående. Ikke mindst på racetracket. Specialized har lagt sig i selen og konstrueret deres hidtil letteste hardtrail Epic HT.

Med under 800 gram for rammen alene, i størrelse medium, er Specialized Epic HT verdens lettest seriefremstillede MTB ramme.  Den nye Epic har en ret speciel geometri, således er kronrørsvinken nu 68,5 grader, hvilket betyder at forgaflen forskydes temmelig meget. Det kompenseres ved at gøre overrøret længere og frempinden kortere.  Den nu korte akselafstand gør cyklen meget levende og responsiv, hvilket specielt konkurrence ryttere foretrækker.

Tendensen med stadig bredere dæk trænger også igennem på XC sporten hvor den nye ramme nu kan monteres med op til 2,4″ i bredden. Det betyder du kan køre med lavt dæktryk og opnå både god komfort og maksimalt greb.

Den nye Epic HT vil komme i en række forskellige udstyrs varianter i prislaget fra kr.  16,999 kroner og op til den superlette topmodel som koster kr. 75,999.00,- Har du mod på selv at sammensætte din Epic drømme maskine koster et løst rammekit  kr. 23,999.000,-

Link

 

CYKELPORTALEN