CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ruby Rejser har fokus på cykelferie for den kommende sæson. Brug din cykelferie på det egentlige: At rulle fredfyldt gennem landskaber der konstant overrasker...

Ruby Rejser har fokus på cykelferie for den kommende sæson.
Brug din cykelferie på det egentlige: At rulle fredfyldt gennem landskaber der konstant overrasker med nye betagende udsigter, farver og dufte. Fryden over det lokale køkken og glæden over at vide, at vi har sørget for, at din bagage trygt er på vej til næste hotel, hvor en gæstfri modtagelse og en god seng venter dig.

Vi har gjort os umage med at finde en række ture til enhver smag. Turene cykles individuelt, men du finder nemt vej ved hjælp af gode kort og rutebeskrivelser og vi er aldrig længere væk end et telefonopkald.

Lad os give nogle eksempler på det vi kan og give tematilbud til de hurtige.

Østrig
Her er tænkt på alt
Østrig har i en årrække været Europas cykelland nr. 1. Mest kendt er den klassiske tur langs Donau der er så nem og velorganiseret, at den stadig er en model for, hvordan det bør gøres. Men andre spændende og nemme ruter presser på som f.eks: Bodensee og Salzkammergut.

Tyskland
Enkelt og nemt
Den nye komet der med fantastiske ture langs floder som Mosel, Elben og Weser, har åbnet øjnene for hvor kontrastfyldt og smukt vores sydlige nabo er på cykel. Tilmed har du dejlig cykling langs østersøkystens strande. Tyskland er et billigt rejseland med en veludviklet service.

Italien
Cykelturisme med vokseværk
Opkomlingen som cykeldestination er en udfordring. Italien VIL rigtig gerne, men har stadig meget at lære. Derfor har vi også gjort os ekstra umage med at finde de helt rigtige ruter i de bedste områder, så du sikkert og problemfrit kan opleve det farverige og atmosfærefyldte Italien

Link

CYKELPORTALEN