CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

De Rosa Protos den ultimative landevejsracer De Rosa Protos den ultimative landevejsracer
Krisen kradser, men åbenbart ikke i cykelbranchen, hvor den nordiske distributør af det ædle italienske cykelmærke De Rosa  netop fået den nye De Rosa... De Rosa Protos den ultimative landevejsracer

Krisen kradser, men åbenbart ikke i cykelbranchen, hvor den nordiske distributør af det ædle italienske cykelmærke De Rosa  netop fået den nye De Rosa Protos hjem. Protos er det mest prestigefulde projekt, De Rosa nogensinde har realiseret.  Protos er resultatet af mange års ingeniørarbejde, hvor det erklærede mål var at skabe en cykel med hidtil usete standarder indenfor teknisk og kunstnerisk formåen.

Protos er ren passion – indbegrebet af alt, hvad hjertet kan begære af lidenskab.  Protos er et studie i avanceret kulfiberteknologi og matematiske strukturelle beregninger, opstået i samarbejde  med Marco Genovese der er mekanisk ingeniør og ekspert indenfor kulfiberteknologi.  Du kan læse mere om Protos her.

Fra idé til virkelighed har et eksklusivt De Rosa team stået bag udvikling og produktion af Protos. Igennem mere end 2 års arbejde er der udviklet nye kompositsammensætninger og teknologier.
Rammens konstruktion er et gennemanalyseret studium af fibersammensætninger, som giver rammen mindre vrid, så der overføres maximal kraft til pedalerne.

Forgaffel og kronrør er overdimensioneret for at opnå optimale og stabile styreegenskaber. Protos er skabt med en indvendig kabelføringsguide for minimal friktion.  Protos fås komplet med Campagnolo Super Record og Super Record EPS til priser mellem 100.000 og 120.000 devaluerede danske kroner.  Nok ikke den cykel der kommer til at ligge mange af under juletræet.

Link

CYKELPORTALEN