CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Dantracker Safety Guard GPS – nyt dansk eksporteventyr ? Dantracker Safety Guard GPS – nyt dansk eksporteventyr ?
Efter små 2 års udvikling og mange måneders test, er den dansk udviklede og producerede Safety Guard GPS nu endelig klar til at komme... Dantracker Safety Guard GPS – nyt dansk eksporteventyr ?

gps02

“Tyvenes GPS mareridt er på banen”
sådan skriver Dantracker i deres pressemeddelse og  forsætter
“Bodegaen lukker og branderten skal bæres hjem, taxachaufføren afviser din fuldskab og henviser dig til fortovet. En gammel cykel vækker din interesse og en mindre kærlig behandling af låsen, gør cyklen tilgængelig.  Kl. 7 bliver du vækket med alvorlige tømmermænd, Politiet banker på din dør, cyklen har sendt sin position til ejeren, der har anmeldt dig.”

Scenariet er tænkt, men positionen kunne i princippet være kommet fra din båd, bil, campingvogn, scooter, motorcykel eller andet, alt hvad der kan “forsvinde”.

Safety Guard GPS er et engangs tracking module til genfinding af forsvundne genstande. Modulet kan sende op til 14.000 positioner i sin levetid som maks er 20 år på eget batteri. Modulet er udstyret med et elektronisk SIM kort, der dækker alle lande med GMS netværk, yderligere er den både vandtæt og stødsikker.  Safety Guard GPS leveres i to varianter, med både ekstern og intern antenne.

Ud over private har også erhvervslivet taget godt imod produktet. Med forespørgsler på 3,8 mill. trackere og de første 2000 i direkte ordrer, er potentialet enormt for Safe Guard GPS. Produktet skal eksporteres  til foreløbig 23 lande, herunder USA og Canada, hvor der allerede er slagsagenter klar med de første kunder.

Produktet er rent dansk udviklet og produktionen er placeret i Danmark hos Dantracker  Technology Company Aps i Odense. Med støtte fra bl.a Innovation Midtvest A/S i Herning og Styrelsen for Forskning og Innovation, er produktet blevet en realitet.

Storm Denmark I/S er salgsagent i Danmark og har allerede haft produktet med på cykeludstillinger, hvor det har fået en positiv respons.

Fredag den 7 juni fra 12-18 er der reception for forhandlere og slutbrugere hos  Loke Cykler
Adressen er  Nørrebrogade 10, København N, DK-2200 (www.lokecykler.dk )

Der vil i forbindelse med lanceringen være mulighed for at se… · Safety Guard GPS (intern antenne). og  Safety Guard GPS (ekstern antenne).  Yderligere vil det være muligt at købe Safety Guard GPS med ekstern antenne (så længe lager haves).
Kontakt Storm Denmark, for yderligere information på mail: info@storm-denmark.dk

Her på redaktionen ser vi frem til at låne produktet til test og afprøvning naturligvis monteret på en cykel.

Link

CYKELPORTALEN