CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tiden hvor det kun er de såkaldte “eksperter” på cykelmagasiner og cykelportaler som skråsikkert udtaler sig om hvad der er godt og skidt, er...

Tiden hvor det kun er de såkaldte “eksperter” på cykelmagasiner og cykelportaler som skråsikkert udtaler sig om hvad der er godt og skidt, er for længst ovre. En hel underskov af amatørbloggere har indtaget internettet.

Cykelbloggerne er ofte passionerede cykel entusiaster som tilkendegiver deres uforbeholdne meninger om cykler og cykeludstyr, de ofte selv har anskaffet sig. Det giver et forfriskende nyt pust til de ofte meget polerede og ukritiske artikler i den etablerede cykelpresse.

Her er et par stykker fra den brogede underskov.  Der findes sikkert mange flere, så vi hører gerne fra andre hvis de gerne vil have omtalt deres cykelblog.

Bikesite.dk

På Henrik Helmers blog kan du læse om Mountainbike og triathlon.  Desuden kan man læse hans produkttest af noget af det udstyr han selv bruger eller har brugt.

Bjalfe.dk

Bjarke Rosenbeck blog er en af de bedre af slagsen med en helt personlig stil. Han skriver medrivende om sine erfaringer med diverse udstyr.  Nogle af dem endda med video som udnytter blog mediet fuldt ud. Desuden har han nogle udmærkede artikler som fortæller om teknikken bag cykler.

Cykeltutor.dk

Dette er bloggen for cyklisten som gerne vil have masser af tips og tricks til hvordan man selv reparerer og servicerer sin cykel. En rigtig god side til at blive klogere af…

Velopress.dk

Denne blog koncenterer sig hovedsagligt om retrocykler i form af de klassiske stål racer cykler og singslespeed cykler. Desværre drukner siden i for mange annoncer og omtaler af tilbud fra diverse cykelforretninger.  Læserne kan selv oploade billeder af deres cykler.

CYKELPORTALEN