CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Dansk cykeliværksætter med en vision Dansk cykeliværksætter med en vision
Innovativ cykel transportløsning fra Altus Bike viser vejen for fleksibel og bæredygtig cykeltilbehør. Dansk cykeliværksætter med en vision

Som mangeårig cykelreporter skal der efterhånden meget til for at fange mit slørende falkeblik blandt den evindelige cykelstrøm af “So ein Ding müssen wir auch haben” produkter på verdens største cykelmesse.

Men det lykkedes næsten altid at navigerer gennem minefeltet og komme hjem med noget nyskabende. Heldigvis er det rart når nogle selv rækker ud og gør opmærksom på deres eksistens. Bombardementet af sanseindtryk på Eurobike sløver hjernen, som efter mere end 30 år  lige skal op i omdrejninger da Simon Louis-Jensen siger Hej Torben ! Long Time No See.  Simon er den ene af brødrene fra den nu desværre lukkede men legendariske cykelbutik på Nørrebrogade, Louis Cykler der i tidernes morgen var lidt af en First Mover og In-sted for alle cykelentusiaster på udkik efter det nyeste nye.

Nye tider med Altus.Bike 

I modsætning til langt de fleste ladcykelløsninger der blev vist på Eurobike er Altus.bike 3D Add-On Cargo Bike en dejlig “lavpraktisk” løsning til brug på de fleste almindelige cykler,  de fleste af os har stående i cykelstativet. Som dagligdagscyklist har man af og til behovet for at kunne transportere lidt mere. Her kommer Altus Bike løsningen ind i billedet som en nyttig og meget fleksibel Add-On. Selve konceptet er ikke nyt men har fået en lidt anden vinkel konstruktionsmæssigt. Den primære filosofi er dog stadig at opgradere sit eksisterende fremfor det fremherskende, hele tiden at udskifte og købe nyt.

Simon Louis-Jensen  præsentere en banebrydende løsning og vision på daglige eller periodevise transport udfordringer, når cyklen er den primære daglige transport. En løsning der omdefinerer måden og øger sikkerheden, når man transporterer bagage, rygsække og indkøb med cykler. Med lanceringen af  “3D Add-On Cargo Bike” koncept åbner Altus.bike nye døre for både hverdagens cyklister og de hurtige pendlere med skiftetøj i rygsækken.

3D Add-On Cargo Bike er udviklet sammen med Holscher design https://holscherdesign.com/ for at imødekomme de voksende behov for praktisk og bæredygtig transport i byområder. Konceptet giver mulighed for, at en almindelig cykel kan forvandles til en tohjulet ladcykel  på en enkel, billig og effektiv måde. Cyklister vil nu have mulighed for at transportere alt fra indkøbsposer til arbejdsudstyr med lethed og komfort på deres eksisterende cykel og uden at skulle ud og investere i endnu en cykeltype.

Simon Louis-Jensen, grundlæggeren af Altus.bike, deler sin vision: “Med 3D Add-On Cargo Bike ønsker vi at give både hverdags cyklister og pendlere en ny dimension af både sikkerhed og bekvemmelighed. Farvel til to indkøbsposer placeret på enten styret eller på en bagagebærer på forgaflen eller andre usikre transportløsninger. Vores løsning åbner op for en bred vifte af muligheder, der spænder fra at lette daglige gøremål til at skabe mere bæredygtige transportvaner.”

Det unikke ved 3D Add-On Cargo Bike er dens alsidighed og brugervenlighed. Cyklisterne kan nemt ændre deres eksisterende cykel ved at montere Add-On delen i stedet for det normale forhjul, og derved gøre det muligt at transportere både store og små genstande, lettere end nogensinde.

Med lanceringen af 3D Add-On Cargo Bike sætter Altus.bike fokus på innovation, komfort og bæredygtighed. Dette koncept giver en levedygtig løsning til moderne transportbehov og fremhæver cyklens potentiale som et praktisk og miljøvenligt transportmiddel.

Kontakt gerne for yderligere information og medieforespørgsler hos:

Simon Louis-Jensen
Grundlægger, Altus.bike
E-mail: simonlouis@altus.bike
Telefon: +45 21430405
Website: www.altus.bike

Om Altus.bike
Altus.bike er en innovativ virksomhed med fokus på at udvikle intelligente transportløsninger. Med et engagement i at fremme bæredygtig mobilitet skaber Altus.bike produkter, der ændrer måden, vi bevæger os rundt på i byområder.

 

CYKELPORTALEN