CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

DANMARKS CYKLE UNION søger cykelentusiaster til stor brugerundersøgelse. DANMARKS CYKLE UNION søger cykelentusiaster til stor brugerundersøgelse.
Er du blandt de mere end 250.000 danskere, der regelmæssigt dyrker cykelsport og er du IKKE medlem af en cykelklub under DCU, så læs... DANMARKS CYKLE UNION søger cykelentusiaster til stor brugerundersøgelse.

dcu logo01

DANMARKS CYKLE UNION (DCU) søger cykelentusiaster til at deltage i en stor brugerundersøgelse. Er du blandt de mere end 250.000 danskere, der regelmæssigt dyrker cykelsport og er du ikke medlem af en cykelklub under DCU,  har de  indledt en undersøgelse af medlemspotentialet og resultatet af undersøgelsen skal danne grundlag for en række nye initiativer og tiltag, der skal gøre DCU mere attraktiv for motionsrytteren, der lige nu står udenfor det organiseret cykelmiljø.  Derfor søger DCU lige nu 3.000 deltagere til en webbaseret undersøgelse. Projektet blev søsat i sidste måned men DCU/DIF mangler stadig  deltagere.  TILMELDING KAN SKE PÅ CYKLING.DIF.DK

Link

CYKELPORTALEN