CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Forestil dig et rumskib som hænger i dit skab,  ligger under din seng eller bag din sofa.  Dette er noget af inspirationen bag udviklingen...


Forestil dig et rumskib som hænger i dit skab,  ligger under din seng eller bag din sofa.  Dette er noget af inspirationen bag udviklingen af den nye serie Midtown Minicykler fra verdens største foldecykelproducent Dahon.

Alle modeller bygger på en foldbar ramme som benytter Dahon’s patenterede LockJaw folde teknologi.  Cyklerne er specielt designet til brug i byerne hvor de kombinerer funktionaliteten ved en foldecykel med ydelsen fra en slank klassisk diamant ramme.  Den nye serie består af 4 forskellige modeller.

Dahon Silvertip
Silvertip er den populære mellemklassemodel, med lige styr som gør den lige velegnet til daglig pendling som til weekend cykling.  Gearet er  Shimano Tiagra og de øvrige komponenter er fra SRAM, Schwalbe, FSA og Kinetix.  sammenlignet med almindelige dagligdagscykler er den forbavsende let, 10,8 kg.

Dahon Bullhead
Dette er en rigtig slider med Nexus 7 gears nav, og Schwalbe Big Apple dæk som er næsten punkterfri. Desuden har den fastmonterede skærme. Alle modellerne har en lille bøjle monteret under krankboksen så de selv kan stå når de er sammenfoldet.  Bullhead vejer 12,7 kg.

Dahon Hammerhead
Hammerhead er en rigtig boulevardracer, let og hurtig. Den er monteret med SRAM X9 gear, Kore saddel og frempind, Avid bremser  og de stive og lette Kinetix Pro hjul samt specielfremstillede Schwalbe Kojak racerdæk. Vægten er 9 kg.

Dahon Smooth Hound
Smooth Hound er en gammel kending, men nu med den nye Lock Jaw foldemekaniske. Denne cykel forener nyt og gammelt på fornemeste vis.
Moderne gearkomponenter i kombination med Bar End gearskiftere og det klassiek Moustarge styr og en Brooks lædersaddel. Vægten er 10,9 kg.

Om cyklerne kommer til Danmark er for nærværende ikke oplyst men interesserede kan kontakte den danske Dahon distributør.

Læs mere her

CYKELPORTALEN