CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

CYKLISTER vil ud til en ny målgruppe CYKLISTER vil ud til en ny målgruppe
Med årets første udgave af medlems magsinet Cyklister blæser der nye vinde i Cyklistforbundet for at nå ud til en bredere målgruppe end hvad... CYKLISTER vil ud til en ny målgruppe

Cyklistforbundet er en af de ældste cyklist interesse organisationer i verden, grundlagt i 1905. Medlems magasinet Cyklister har været en fast bestanddel siden starten.

Blandt hardcore cyklister har hverken Cyklistforbundet eller magasinet hidtil haft den store interesse, da det i manges øjne har været lidt for meget politisk orienteret og en smule fodformet i sine holdinger.

Det er synd og skam da størstedelen af de  resultater de gennem tiden har opnået kommer ALLE cyklister til gode uanset om du er til motionscykling eller pendler til og fra arbejde.

Derfor burde alle cyklister være medlem af Cyklistforbundet. Det beskedne kontingent er i hvertfald ingen undskyldning og slet ikke i sammenligning med hvad bilister skal betale for at være medlem af FDM og få magasinet Motor, der i højere grad tilgodeser motorskribenterne og deres bil interesser end selve bilismen.

I årets første nummer af Cyklister blæser der nye vinde, med et par friske nye artikler vi normalt finder i cykelsports magasinerne, der forøvrigt træder vande i øjeblikket pga af pandemien og manglende annonceindtægter.

Den ene artikel omhandler Bikefitting der for nogle grænser til religion, men som for de fleste vil kunne vise sig at være en investering i sund fornuft.

Den fuldskæggede profesionelle cykelrytter Rasmus Quaade der mere ligner en nordisk Viking end en trimmet cykelrytter, er kendt af enhver cykelsports tosset dreng og pige. Hvad færre ved er at han har cyklet til Nordkap på en fuldtlastet ladcykel på 31 dage.

Med nye historier, et altid flot layout og et stykke velskrevet journalististisk arbejde, lover det godt for fremtiden, både som en organisation der varetager alle cyklisters interesser og et cykelmagasin, der skiller sig positivt ud fra alle andre, ved at have mere bid end glittet papir.  GODT CYKLET…

Og til ALLE jer kære cyklister. Se så at få dig meldt ind !

Link

CYKELPORTALEN