CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykeltur/retur Cykeltur/retur
Redaktøren måtte bare ud, og krydsede grænsen hensidan, naturligvis alene. Det kom der denne billedserie ud af... Cykeltur/retur

Mens den meget alvorlige og dødelige Coronavirus hærger vores verden, og sætter en effektiv stopper for den frie færsel, kæmper mange af os  med en lille ufarlig bacille kaldet udlængsel, der regelmæssigt skal holdes nede for ikke at drive en ud i rent forfald,  misbrug og kedsomhed….

At rejse er at leve, skrev H.C Andersen i sin dagbog på vej igennem Tyskland i en bumlende hestekaret i det forrige århundredede.

En tidlig maj måned det herrens år 2020, hvor vejrliget indbød til kombinations påklædning lige god mod både Corona og Kulde, begav den gamle redaktør og Kaptain Slow sig afsted med alt picpak monteret på jernhesten.

En tur alene med benenes kraft, bragte ham gennem det Vest- og Nordsjællandske mod Helsingør. Et bådhop over Øresund og videre fra Helsingborg mod Angelholm og Kattegatleden op til  Varberg.  Efter et frivilligt ophold i en fængelsescelle atter  sydover over Hallands- og Söderåsen mod Malmø.  Et mindre toghop til den  mennesketomme CPH Airport hvorfra det atter blev trådt i  pedalerne mod Køge og retur hjemover.

Vi lader billederne tale…

CYKELPORTALEN