CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelsportmessen har vokseværk Cykelsportmessen har vokseværk
I weekenden den 25. og 26. oktober er der messe for alle cykelentusiaster i Kjellerup.Den er større end nogensinde og afspejler den stigende cykelinteresse... Cykelsportmessen har vokseværk

Cykelsportmessen

For fjerde gang afholdes der CykelSportMessen i Arena Midt i Kjellerup. Messen har vokseværk, og med flere udstillere, flere arrangementer og flere tilbud er den langt den største begivenhed af sin art herhjemme. I år kan arrangørerne præsentere både det nyeste i udstyr for den kommende sæson samt en række prominente foredragsholdere.

“Vi er stolte over at byde Rasmus Henning og Ulrich Ghisler velkomne både lørdag og søndag, hvor de i deres foredrag vil øse af deres viden om træning, ernæring og motivation”, fortæller Jan Marker fra Marker Scandinavia, som arrangerer messen. Det er to erfarne navne, som vores gæster kan opleve live.

“Derudover har vi inviteret en lang række organisationer og klubber. Også dem, der forener cykelmotionen med et godt formål. Vi støtter meget gerne de initiativer, der tænker nyt og giver cykelinteressen en ekstra dimension” , forklarer Jan Marker.

Endelig lover arrangørerne, at hallerne vil være fyldt til bristepunktet med alt, hvad man kan ønske sig inden for cykeludstyr, triatlon, beklædning, træning, ernæring og cykelrejser. Hvis man ønsker inspiration til en lang vinter, hvor man forbereder den næste sæson, så er der meget at komme efter.

“Grunden til, at vi kan arrangere messe for fjerde gang i Jylland og senere for syvende gang på Sjælland er, at hos os kan gæsterne se, prøve og røre det hele. Og udstillerne har givet os håndslag på, at de kommer med masser af gode tilbud. Da messen som nævnt har vokset og vokset med øget publikumstilstrømning, er det lettere for os, hvis man køber billet på forhånd, og derfor udlodder vi cykelpræmier på de messer for over 70.000 kr. blandt dem, der har købt deres billet online” oplyser Jan Marker.

Se mere og køb billetter på www.cykelsportmessen.dk

CykelSportMessen Vest, Arena Midt i Kjellerup
Lørdag den 25. oktober kl. 10-17
Søndag den 26. oktober kl. 10-16
Entre 50 kr./dag eller 85 kr./begge dage

CYKELPORTALEN