CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelportalen har indgået et samarbejde med Danske Cykelhandlere om at levere udvalgte artikler til medlemsbladet Cykelbranchen, der udkommer 6 gange om året. Danske Cykelhandlere...

Cykelportalen har indgået et samarbejde med Danske Cykelhandlere om at levere udvalgte artikler til medlemsbladet Cykelbranchen, der udkommer 6 gange om året.

Danske Cykelhandlere er en brancheorganisation, der har omkring  400 cykel – og knallertforretninger i hele landet.  Brancheorganisationen er over 100 år gammel og hed tidligere Cykelhandlernes Centralforening. Foreningen servicerer sine medlemmer med informationer i form af nyhedsbreve og udgivelsen af Cykelbranchen, et fagblad for cykel- og knallertbranchen i Danmark.

Danske Cykelhandlere står endvidere for branchens certificeringsordning kendt under navnet Din Cykelfagmand, en garantiordning og landsdækkende service -og reklamationsbestemmelser.

I første omgang er der tale om vores artikelserie om Danske Cykelgrossister hvor de to første allerede er blevet bragt i april og juni nummeret.
Der vil komme yderligere tre artikler til august, oktober og december.  På sigt vil der også komme fabriksbesøg og  messerapporter.
Vi ser frem til samarbejdet.

Link.

CYKELPORTALEN