CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelportalen har gennem længere tid været på udkik efter en mulig samarbejdspartner med den økonomiske nødvendige formåen, og det er med glæde at vi...


Cykelportalen har gennem længere tid været på udkik efter en mulig samarbejdspartner med den økonomiske nødvendige formåen, og det er med glæde at vi nu kan afsløre at en kendt dansk sportsdirektør for et af verdens mest succesfulde cykelhold (vind for enhver pris)  som for nuværende ønsker at være anonym, af hensyn til sine øvrige samarbejdspartnere og konkurrenter.

Selv siger han ” Jeg har altid interesseret mig for teknikken bag cykler og haft en kompromisløs tilgang,  og vil med Cykelportalen i fremtiden have muligheden for at kunne ydtre mig på det tekniske område.  Jeg  ser frem til et frugtbart og ikke mindst udbytterigt samarbejde selvom der nok vil blive en del transport mellem sommer domicilen i Italien og Kværndrup City.  I den forbindelse vil jeg gerne sende en venlig tanke (check) til greven på Egeskov for velvillig udlån af hans private flyveplads Egeskov Airport, uden hvis hjælp dette ikke havde været mulig.”
Egeskov Park er sponseret af…

Cykelportalens nuværende ejer og kommende bestyrelsesformand udtaler at han også ser frem til samarbejdet, og er naturligvis glad for at Cykelportalen.dk nu får en plads på øverste skulderblad på de kommende teamtrøjer. Netop denne placering er valgt ud fra nøje markedsføringsmæssige og  stratetiske overvejelser (læs der var ikke plads andre steder). Fremtiden ligger i tv transmissioner udelukkende fra helikopter, og da vil netop placeringen på skulderen have maksimal mediemæssig dækning.

Personligt er jeg glad for nu helt at kunne slippe tøjlerne og nyde det søde liv på Riveraen. Jeg har fuld tiltro til at de kommende ejere vil videreføre cykelportalens ånd som en uafhængig portal helt uden økonomiske interesser.

Det forventes at det nye frugtbare samarbejde vil blive offentliggjort på en pressemøde senere idag.

CYKELPORTALEN