CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelportalen besøger det tyske cykelkollektiv Cykelportalen besøger det tyske cykelkollektiv
Cykelportalen er i disse timer på vej til Berlin hvor kolektif Berlin Bike Fair åbner her til aften. Cykelportalen besøger det tyske cykelkollektiv

Copenhagen Bike Show åbner i morgen, og vi vil naturligvis opfordre alle hjemlige cykel interesserede til at kikke forbi Øksnehallen, for at se hvad der rører sig på den skandinaviske cykelfront.  For en nyhedshungrende Cykelportal der i år har fokus på nichebrands, er der sjældent noget at hente på vore hjemlige kanter, så vi er på vej sydover igen.

Niche cykelprodukter er desværre alt for underrepræsenteret  i Danmark og generelt set får disse produkter al for lidt opmærksomhed blandt mainstream cykelmedier.

Derfor er vi på vej til Berlin for at dække hvad der rører sig på den alternative cykelscene. Hvad kolektif Berlin ikke har i areal og mega store stande med masseproducerede cykler og stumper, har den til gengæld i unikke cykelprodukter i små styktal og ofte efter kundens helt egne specifikationer.

 

Så er du til niche cykelprodukter i høj håndværksmæssigt udførsel udviklet og produceret af passionerede cykelentusiaster, hvor tidens nye buzzword bæredygtighed virker en smule mere ægte, end hvad vi vant til fra smarte markedsføringsfolk spytter ud på papir hos de store brands. Glæd dig til vores reportage, hvor der er lagt vægt på passionen, æstestikken og cykelglæden  fremfor præstationsræs og markedsføringsmæssige superlativer,  du som almindelig livstilscyklist sjældent kan bruge til noget som helst.

Link

CYKELPORTALEN