CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Her følger anden del af  reportagen fra cykelmessen i Vejle. Publikumsdagen var helt overvældende. Folk stod i kø  for at komme ind allerede før...


Her følger anden del af  reportagen fra cykelmessen i Vejle.

Publikumsdagen var helt overvældende. Folk stod i kø  for at komme ind allerede før åbningstid. På 1 time havde vi lukket over 1000 personer ind på messen. Vi havde besøg af 3145 glade og interesserede publikummer mod lige omkring 2200 sidste år hvilket er en stigning på 42% og det er vi meget tilfredse med, fortæller projektkoordinator Charlotte Strøm.

For dem der ikke havde mulighed for at besøge messen er her samlet lidt flere indtryk af de mange nyheder for den kommende sæson.

Camelbak
er om nogen faderen til vore dages rygsække til forskellige multisportsformer med indbygget vandresovair.  Retro er in, så hvorfor ikke også lave et par moderne rygsække i  en slags vandafvisende fløjld med flere spændende features f.eks aftagelig vandflaske lomme .  STM Sports er dansk grossist.

 

Univega
Univega har ført en noget omskiftelig tilværelse på det danske marked med forskellige forhandlere og grossister.  Nu er de tilbage, og forhåbentlig mere permanent.  Firmaet har rødder tilbage til 197o hvor amerikaneren Ben Lawee var irriteret over de eksisterende cykler på markedet, så han grundlage sit eget mærke.
Fra starten var Univega synonym med mountainbikes og fik hurtigt et navn og godt ry.  Idag ejes Univega af en af de store cykellokomotiver Raleigh. Vi havde lejlighed til at trille rundt på en crosscykel fra Univega på Eurobike og arbejder på at kunne teste nogle flere af deres produkter i nær fremtid.   Exigo Bikes er dansk grossist.


Maxxis
En af dækklassikerne til montering på skovtraktoren er Larsen TT. Det var det dæk som for alvor bragte Maxxis på cykeldækverdenskortet.  Men man skal som bekendt ikke hvile på lauerbærene.  Er du på udkik efter det letteste mountainbikedæk på markedet var  Maxxlite 285 måske en ide. 285 g siger vægten…
JTImport er grossist.


Look

har altid bevæget sig rundt oppe i den meget dyre ende, men deres racercykel 566 er en model med alle Look kvaliterne til en for de fleste mere overkommelig pris og som gerne vil eje en Look cykel. Bemærk det karakteristiske knæk på overrøret. Kontakt Peakbike for nærmere info.

Dahon
verdens største producent af foldecykler lever og har det godt, også på det danske marked.  Dahon Jifo 16 er en smart lille foldecykel som kan foldes 10 sek med deres nye Quick Fold teknologi.
En perfekt følgesvend til superpendleren som skifter ofts emellem, cykel, tog, bus og bil.  Mens du venter på bussen eller toget kan den bruges som en fiks klapstol.  Kontakt Olympic for nærmer info omkring  forhandler.

Zet Spin
Køb din ynglingscykel og vi forvandler den til en elcykel. Det er filosofien bag Zet Spin fra svenske Zero Emission Transport som tilbyder et el-kit som kan monteres på alle almindelige cykler.  Zetelectric

 

Merida
Et af de veletablerede cykelmærker på det danske marked Merida supplerer nu deres store mountainbike program med adskillige 29 ninere  over hele linien  fra de populære modeller til Big Nine team modellen.  Kontakt Borandia for nærmere info og forhandler.
Link

CYKELPORTALEN