CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykellys fra 15 til 6000 lumen Cykellys fra 15 til 6000 lumen
Der var også masser af cykellys på dette års Eurobike. Udbud og variation var overvældende. Vi spottede to af yderlighederne fra CatEye... Cykellys fra 15 til 6000 lumen

Bilogic-Revue-02

Cykellygter er en vigtig del af cyklistens tilbehørspakke. Naturligvis var der stribevis af lygter på årets Eurobike lige fra blinkende rygsække og cykelhjelme til små minimalistiske lygter og megakraftige superlygter som kan skræmme enhver billist og kronhjort.

I mængden af  blinkende lygter spottede vi to yderligheder, fra henholsvis Biologic og CatyEye, begge mærker som kan købes i Danmark.

Bilogic-Revue-01

Biologic Revue
forsætter den gode tendens med små fikse lygter til brug i byen, og som kan oplades via et USB kabel.  Egentlig ikke noget nyt under solen, men nogle små lygter hvor der er lagt stor vægt på gode materialer og holdbarhed.  Lygterne er udført i metal med en god kraftig gummirem til let montage rundt om styr- og saddelpind. Lygten er skruet på beslaget med en kraftig fatning som også giver adgang til det lille USB stik når de skal oplades.  Lygterne tændes ved at trykkke på glasset.  Der er to lysstyrker og blink. Prisen er godt 300 kr. for et sæt.

Cateye-Volt6000-01

CayEye Volt6000
er lygten for ham/hende som bare vil eje det kraftigste og bedste. For at få den imponerende lystyrke på 6000 lumen ud af den lille lygte har man måtte udstyre den med en køleblæser. Ved fuld styrke skal du kun regne med at den lyser i godt en time og blænder alt og alle. Men den har yderligere 5 lysstyrker hvor den laveste, på også imponerende 500 lumen kan lyse i 12 timer. Hvad selve lygtehuset mangler i fysisk størrelse har det medfølgende batteri så til gengæld.  Lygten kommer på markedet sidst på efteråret og du skal nok forvente at lægge en pris på over 5.000 kr. for at få al det lys.

Cateye-Volt6000-02

 

 

CYKELPORTALEN