CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Hvorfor skal cykellygter altid være indpakket i kedelig sort plastik.  Lezyne har på kort tid slået sit navn fast med nogle meget flot designede...

Hvorfor skal cykellygter altid være indpakket i kedelig sort plastik.  Lezyne har på kort tid slået sit navn fast med nogle meget flot designede og forarbejdede CNC fræste produkter.  Denne stil forsætter med lanceringen af  tre flotte cykellygter, Super Drive, Power Drive og Mini Drive i den populære Maglite udformning så man også kan bruge den som lommelygte i en håndvending, smart når man skal lappe cykel på en uoplyst landevej.

De bygger alle på Lysdioder, med en specialudviklet optik som eliminere black spots og øger spedningen. Batterierne er genopladelig t er Li-Ion.  Holderen er standard og passer på alle tre modeller.  Topmodellen har tre lysstyrker på 450/300/150 lumen, mellemmodellen har lidt mindre lystyrke 300/200/100 lumen mens den mindste model kun har lysstyrker på 150/100/50 lumen. Vægten på de tre lygter svinger mellem 126 og 86 g.

Lygten bliver officielt præsenteret på Eurobike.  Pris og leveringstidspunkt i Danmark er endnu uvist.

Link

CYKELPORTALEN