CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelholdere med egenskaber ikke set før Cykelholdere med egenskaber ikke set før
Amerikanske Saris, som er en nicheproducent af cykelholder til biler, har netop indgået distributionsaftale for hele Norden med danske Tourgear ApS. Cykelholdere med egenskaber ikke set før

holder02

Amerikanske Saris, som er en nicheproducent af cykelholder til biler, har netop indgået distributionsaftale for hele Norden med danske Tourgear ApS.

Saris er beliggende i Madison, Wisconsin, USA og de har produceret cykelholdere igennem de seneste 40 år til de Nord-amerikanske markeder. Udover cykelholdere udvikler og producerer de hjemme-cykeltrænere under varemærket CycleOps.

Cykelholderne er udviklet af cykel-entusiaster og tager derfor udgangspunkt i høj cykelbeskyttelse og praktisk anvendelse. Designen er den italienske industridesigner Fabio Pedrini. Produktionen foregårudelukkende i USA og kvaliteten understreges af en livstidsgaranti på produkterne.

2 nytænkende modeller – ikke set før
En praktisk cykelholder til kun 1 cykel er særlig velegnet til daglige akutte transportbehov, eller blot til transport af nyindkøbt cykel hjem fra cykelbutikken. Saris SOLO hedder den. Vejledende udsalgspris er 499,00.

En anden og særlig interessant løsning til de europæiske markeder er en nyudviklet Saris Gran Fondo, hvor bilens baglygter og nummerplade går helt fri. Det er derfor ikke er nødvendigt at eftermontere strømudtag på bilen til en lygtebom. Samtidig er cyklerne nemmere at laste end en tagmontering, hvor cyklerne tager mere vindmodstand og er tungere at laste. Gran Fondo er eneste cykelholder, som er særlig anvendelig til cykler med Carbon stel, da holderen kun griber om cyklens hjul og ikke cyklens stel. Den vejledende pris er 2.699,00. Kan rumme 2 cykler 26” – 29”.

Tourgear ApS er en distributionsvirksomhed, som har fokus på transportudstyr til biler, og udover Saris markedsfører Tourgear varemærkerne Atera, Green Valley, Hauck, Park’n’Go og private label Tour-Go produkter. Henviser til nærmeste forhandler på tlf. 72301016 eller via forhandlersøgningen på

www.tourgear.dk

CYKELPORTALEN