CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Hvad sker der på cykelportalen i fremtiden Hvad sker der på cykelportalen i fremtiden
2021 bliver garanteret også et godt cykelår... Hvad sker der på cykelportalen i fremtiden

Godt Nytår til alle vore læsere og samarbejdspartere. Tak fordi du/I gav os den tillid at støtte Danmarks nok eneste uafhængige cykelportal. Også stor tak til de mange leverandører og producenter for udlån af produkter og fremsendelse af nyheder og pressemeddelser i det forgangne år, samt ikke mindst invitationer til pressevents og produktpræsentationer. En af de kilder der er en stor medvirkende årsag til at vi næsten altid er først med de mest betydende cykelnyheder på den danske cykelscene.

Trods Corona har fremtiden for cyklismen aldrig set bedre ud. Dette gælder indenfor næsten alle områder, men natuligvis mest på det elektrificerede område. Her på Cykelportalen vil vi også i 2021 stadig holde cykelhjulene igang både med og uden motor, på et, to tre og fire hjul. Gravel og Bikepacking er det helt store og i ren beskedenhed var vi blandt de første i Danmark til at se den tendens. Det vil vi naturligvis blive ved med. Men uden at afsløre for meget, så blæser der også nye vinde på Cykelportalen.

Vi har en række helt nye og spændende artikler og test på tegnebrættet, hvoraf flere måske ikke lige er hvad du forventer fra vores hånd, men det er tid for at bevæge sig videre og nye cykelspor skal udforskes.  – DET BLIVER VILDT SPÆNDENDE –

Mens alle de andre har travlt med at fremhæve redaktørens og testpanelets favoritter og årets top ti lister, vil vi hellere løfte en flig for hvad du kan se frem til her i fremtiden.

  • Vi tester to kompetente alternativer til Garmin/Wahoo dominansen på markedet for cykel specifikke GPS’er. En fra taiwansiske Bryton og en fra amarikanske Hammerhead.
  • Omdan din mekaniske geargruppe til en elektronisk uanset fabrikat og antal gear. Vi tester Archer spændende løsning som koster en brøkdel af de store brands og som er fremtidssikker mht.  gearantal .
  • Vi tager cykel/bikepacking temperaturen på to eksotiske cykeldestinationer, du med garanti ikke kender :o)
  • En ny elektronisk lås/gps fra Alterlock minded sportscyklister.
  • En fremragende styr/bikepacking taske fra Routeworks der går radikalt til værks.
  • plus meget mere…..

Vintercykling er vidunderligt, med den rette tilgang og påklædning. Det sværeste er at opgive gamle vaner og starte. Først igang går det let….

 

 

 

CYKELPORTALEN