CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelgear søger SoMe Content Creator til deres marketings afdeling Cykelgear søger SoMe Content Creator til deres marketings afdeling
Som SoMe Content Creator bliver du en del af Cykelgear's marketing-team Cykelgear søger SoMe Content Creator til deres marketings afdeling

Cykelgear A/S, Terndrup

Brænder du for at lave inspirerende og moderne indhold til de sociale medier? Er du en haj til at lave fængede grafikker og video-materiale? Og har du lyst til at arbejde dedikeret med at berige vores følgere med fedt content? Så har vi har jobbet til dig! Læs mere herunder.

I Cykelgear er der fart over feltet, og vi har begivet os ud på en spændende vækstrejse – både i Danmark og i udlandet. Hos Cykelgear sætter vi en ære i at yde god kundeservice, og det indebærer også at have et inspirerende univers af godt og gennemarbejdet content på vores sociale medier. Vi vil gerne gå forrest og være med til at inspirere vores kunder og følgere med de seneste trends, tips & tricks og gør-det-selv guides. Vi udvider derfor teamet og søger en dygtig profil, som har erfaring med at producere og redigere content – både kreativer og video. Vi søger dig, som både er en god holdspiller, og som elsker at bringe kreativiteten i spil.

Teamet og jobbet
Som SoMe Content Creator bliver du en del af vores marketing-team, og når du ikke flyver rundt og optager fedt content, vil det være dem, som du sidder sammen med. I Cykelgear er vi alle på samme hold, og vi går efter en flad struktur. Du vil derfor få ca. 50 dedikerede kollegaer fordelt på lager og administration, som hjælper hinanden på kryds og tværs.

Stillingen vil være med reference til vores CEO. I det daglige vil du koordinere dine opgaver med vores Marketing Project Coordinator.

Dine primære arbejdsopgaver bliver
Udarbejde SoMe og YouTube content, herunder kreativer, billeder og videomateriale, til alle vores markeder (Danmark, Sverige, Norge og .COM) med udgangspunkt i vores kampagne- og contentplaner
Bidrage med grafikker, billeder og videomateriale til andre platforme, når det er nødvendigt
Planlægning og gennemførsel af egne film- og fotodage for at skabe nyt fedt indhold til vores salgskanaler
Sparringspartner og kreativ idémager, der sikrer, at vores følgere får serveret førsteklasses content, som er med til at styrke vores visuelle identitet og øge vores salg samt brandkendskab via sociale medier

Lidt om dig og din baggrund
Du har 1-2 års erfaring fra en lignende stilling
Hands-on erfaring med Instagram, Facebook. Erfaring med Tik Tok og Snapchat vil være en fordel.
Solid erfaring med grafisk design og videoredigering. Vi bruger Adobe.
Du bidrager med kreativitet, godt humør og er udadvendt som person
Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til vores produktsortiment eller selv cykler
Du har en relevant uddannelse indenfor salg og marketing
Vi tilbyder

Ansvar og personlig indflydelse samt muligheden for at sætte dit personlige præg på bl.a. vores SoMe univers
Fleksibilitet og gode udviklingsmuligheder
En fuldtidsstilling med en løn, der matcher jobbet og dine kvalifikationer
En virksomhed i vækst fuld af dygtige og dedikerede kollegaer
Ansøgning

Send dit CV og din video-ansøgning (hvor du på 2-3 minutter forklarer, hvorfor du er det perfekte match til den her stilling). Vi indkalder løbende til samtaler, så jo før vi har din ansøgning, desto bedre.
For spørgsmål så er du velkommen til at kontakte vores CEO, Andreas Bang på 25412653 eller Marketing Project Coordinator, Annika Frandsen på 61751378.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Du kan læse mere om hvordan du ansøger stillingen her

Om Cykelgear A/S
Cykelgear A/S med kontor og lager i Terndrup, er i dag markedsledende inden for udstyr, reservedele og tilbehør til cykler på det danske marked. Cykelgear A/S håndterer årligt omkring 550.000 ordrer, og der er i dag ca. 50 medarbejdere i virksomheden. Ambitionen for Cykelgear A/S er at blive markedsleder i Norden, hvilket virksomheden er godt på vej til med sit indtog på både det svenske og norske marked.

Kapitalfonden Foreman Capital købte i oktober 2021 en majoritetsandel af Cykelgear A/S. Den hollandske investor har specialiseret sig i opkøb af virksomheder fra entreprenører og understøtter vækstrejsen til næste niveau, hvilket Foreman Capital har en særdeles stærk track record indenfor.

CYKELPORTALEN