CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cykelgear A/S overtager bikebuster.dk Cykelgear A/S overtager bikebuster.dk
Cykelgear holder flytte og konkurssalg i weekenden 1-2 oktober. Cykelgear A/S overtager bikebuster.dk

cykelgear02

Bikebuster.dk gik for to år siden konkurs. Siden da har webshoppen, som ellers tidligere var markedsleder, haft en omtumlet tilværelse. Cykelgear.dk har nu købt domæne, navn, logo og ikke mindst det resterende varelager.
Bikebusters historie kan dateres tilbage til 1996 og er dermed en af de første danske webshops.
Cykelgear A/S med omkring 30 medarbejdere omsætter for ca. 100 mio. kr. på virksomhedens adresse i Danmark. Herfra ekspederes dagligt hundredvis af pakker til ind- og udland.

De endelige planer for bikebuster.dk kan vi endnu ikke afsløre. I første omgang er det vigtigste for os at få afviklet det resterende varelager, det gøres blandt andet via et stort restsalg på virksomhedens adresse i Terndrup i weekenden 1. og 2. oktober. Vi råder i dag over godt 17.000 m2 under tag, så vi har god plads til at vise de mange rester frem fra Bikebusters konkurs; plads er der også brug for, da restsalget forventes at blive et større tilløbsstykke, udtaler Kasper Buus Latsen

Ejerkredsen omkring Cykelgear A/S forbliver den samme, nemlig Kasper og Erik Buus Larsen, der for syv år siden startede virksomheden under Eriks seng på det gamle børneværelse.

Konkurssalg i weekenden
Der afholdes flytte- og konkurssalg lørdag og søndag den 1-2 oktober fra kl 9.00 på Industrivej  5 i Terndrup.  Kik ind og gør et godt kup. Der er gratis rundstykker til de morgenfriske.

Link

CYKELPORTALEN