CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

På Skagen Strand er det nemt at kombinere aktiv cykelferie med afslappende hyggeaktiviteter. Normalt forbindes cykelferie med tung oppakning og primitiv overnatning. Men på...

På Skagen Strand er det nemt at kombinere aktiv cykelferie med afslappende hyggeaktiviteter.

Normalt forbindes cykelferie med tung oppakning og primitiv overnatning. Men på feriestedet Skagen Strand ligger alle oplevelser inden for rækkevidde, så en aktiv ferie sagtens kan kombineres med hyggeaftener i behagelige omgivelser.

Spektakulære naturscener, friske fisk på havnen og smukke malerier fra den gamle kunstnerkoloni. I Skagen venter oplevelserne blot på at blive opdaget. Og hvorfor ikke nyde dem fra cykelsadlen, hvor familien samtidig kan få pulsen op og indtage naturens friske duft?
Og med en central beliggenhed lige syd for Skagen er ferieboligerne på Skagen Strand det oplagte sted at stævne ud fra på dagsture rundt i Nordjylland.

Byoplevelser tæt på
Alle 142 ferieboliger er indrettet med eget køkken, så det er nemt at smøre madpakker om morgenen og derefter hoppe på cyklerne og køre ud i naturen. Skal cykelferien have en blid start, så tag en tur ind til Skagen by, der kun ligger 12 kilometer væk. Parkér cyklerne ved gågadens start, og nyd en slentretur gennem byens hyggelige gader. Når familien er mæt af oplevelser, er det tid til at stille mavens sult. Lad jer friste af havnens friske fiskefileter, eller fortsæt cykelturen ud i den grønne natur, hvor hjemmesmurte klemmer bare smager bedre.

Alle Nordjyllands oplevelser ligger tæt på Skagen Strand, så familien nemt kan tage på dagsture på cykel.

 Få pulsen op i naturen

Når puls og muskler skal udfordres af en lidt længere cykeltur, er det oplagt at sætte Skagens smukke naturoplevelser på dagsordenen. Start med en cykeltur til Grenen, hvor Kattegat og Vesterhavet mødes i et brusende favntag. Når hele familien er blevet foreviget med fødderne i hvert hav, så fortsæt turen mod det forunderlige naturfænomen Råbjerg Mile. Her kan både store og små lege i timevis med bare tæer i den vandrende sandbanke.Om aftenen, når alle cyklister vender trætte hjem, venter ferieboligen med bløde puder i afslappende omgivelser, en god film i fjernsynet og en dejlig middag i Skagen Strands egen restaurant.

Fakta om Skagen Strand:

  • Skagen Strand har 142 ferieboliger i forskellige størrelser og indretning.
  • Der er åbent hele året rundt og aktiviteter i forbindelse med skolernes ferier.
  • Feriestedet ligger tæt på alle Skagen og Vendsyssels oplevelser.
  • Skagen Strand har egen restaurant, der byder på god mad til gode priser.
Link

CYKELPORTALEN