CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Verdens dyreste guldcykel

Verden bliver aldrig den samme igen når den skandinaviske designvirksomhed, AURUMANIA, lancerer verdens absolut dyreste og mest overdådige cykel. Men det bliver kun en lille, eksklusiv kreds, der får mulighed for at få fat på den dkk. 600.000,- dyre cykel. For cyklen bliver kun lavet i 10 nummererede eksemplarer.

Kunstværk
De 10 limited edtion cykler er et overflødighedshorn af lækkerier for feinschmeckere. Designerne har arbejdet med de klassiske principper indenfor formgivningen af cyklerne, og intet er overladt til tilfældighederne. Cyklerne er håndbyggede, belagt med 24 karat guld og gavmildt besat med mere end 600 fine Swarovski krystaller. Håndsyet, chokoladebrunt læder svøber sig om cykelstyrerne, mens Brooks formstøbte lædersadel giver cyklerne det helt rigtige nostalgiske udtryk.
AURUMANIAs logo står stilsikkert og dragende henover tværstangen – som noget man bare må røre ved. Og som kronen på værket er nummereringen diskret præget med bladguld ind i et læderbadge forrest på cyklerne, så ingen er i tvivl om, at disse cykler er enestående. One of a kind for the few .
For at give køberne den højst mulige diskretion kan cyklerne kun købes på www.aurumania.com. De bliver leveret personligt med White Glove service i en specieldesignet emballage, der emmer lige så langt væk af yppig luksus som cyklerne.
Faktisk er den første cykel allerede solgt til en køber i London, der vil have den til at udsmykke en af væggene i hans hjem. I den forbindelse har AURUMANIA designet et cykelophæng – naturligvis også i 24 karat guld, så cyklen kan hænge som et kunstværk på væggen.

Om AURUMANIA
Bag guldcyklen står den toneangivende skandinaviske designvirksomhed AURUMANIA, der udelukkende designer luksuriøse, ekstravagante produkter i guld til et klientel, der ikke kan få nok af det valutastærke ædelmetal. AURUMANIA betyder da også meget sigende ”besat af guld” i absolut mest positive forstand.
Guldcyklen er det første produkt, som AURUMANIA sender på gaden, men allerede inden udgangen af 2008 vil der komme flere produkter til. AURUMANIAs produkter kan kun købes på www.aurumania.com.

AURUMANIA

CYKELPORTALEN