CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cyclo Bicycles Cyclo Bicycles
Cannondale Lefty regnes af  kendere som en af de teknisk bedste affjedringsforgafler til mountainbikes.  Desværre skal man tage hele pakken med, hvis man ønsker... Cyclo Bicycles

Cannondale Lefty regnes af  kendere som en af de teknisk bedste affjedringsforgafler til mountainbikes.  Desværre skal man tage hele pakken med, hvis man ønsker den, i form af en komplet Cannondale mountainbike. Ikke noget dårligt valg, men en Cannondale er og bliver i mine øjne som cykler flest, en dusinvare, og mangler lige det sidste touch af soul.  Via vores amerikanske søstersite Bikerumor faldt vi over Cyclo Bicycles og specielt deres nyeste creation Pink Love Steel, hvor de kombinerer en klassisk stålramme med den socificerede Lefty gaffel.

Spanske cykelproducenter er der ikke mange af, men Cyclo Bicycles holder til i Barcelona og bygger udelukkende håndbyggede rammer i stål på bestilling.  Cyclo Bicycles rammer med Pink Love en konservative stil med sjæl der adskiller sig markant fra den kulfiber/letvægts hype vi oplever i disse år.

Bernat Vilagines er hjernen bag de flotte cykler.  Han bygger alt på bestilling lige fra mountainbikes, dagligdagscykler og tur-, racer- og crosscykler.
Som han selv siger:  “El principal objetivo en Cyclo Bicycles es construir una bicicleta duradera, robusta y que satisfaga todas tus necesidades. Una bicicleta que querrás usar cuanto más puedas”  hvilket frit oversat bliver “Vores hovedformål er at bygge cykler som overstiger kundernes cykelbehov og som vil får dig til at cykle så meget du orker, en cykel som får dig til at smile”.

Link

CYKELPORTALEN