CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cyclists & Cycling Around the World Cyclists & Cycling Around the World
Ny bog skrevet af 25 cykeleksperter fra hele verden skal tjene som inspiration for andre til udvikling af cykelinfrastrukturen i alverdens byer. Cyclists & Cycling Around the World

cyclist-around-the-world

Cyclists & Cycling Around the World er en ny bog der i 25 artikler fra hele verden giver et overblik over de bedste erfaringer og eksempler på god cykelkultur og -infrastruktur. Bogen er tænkt som inspiration for andre byer.

Bogen indeholder 25 artikler skrevet af cykeleksperter fra hele vores mangfoldige jordklode. Forfatterne er en blanding af lokale trafikplanlæggere, cykellobbyister og cykelforskere.  Bogen er inddelt i 7 kapitler:

  1. Cycle Culture
  2. Liveable and Bikeable Cities
  3. Cycle Infrastructure
  4. Safety for Cyclists
  5. Bicycles
  6. Cycling Policy
  7. Cycle Advocacy and Education.

Dansker står bag bogen
Det er danskeren Lotte Bech, der har samlet de mange forfattere og artikler. Ideen til bogen fik hun da hun blev inviteret til en række internationale konferencer for at fortælle om de danske erfaringer med udviklingen af vores cykelkultur:

”Gennem mit arbejde i Københavns Kommunes med cykelplanlægning og senere gennem mit engagement i Cyklistforbundets internationale arbejde har jeg oplevet en stigende interesse fra byer rundt om i verden for at kende til andre byers erfaringer på cykelområdet Jeg er imponeret over det engagement og den entusiasme, der præger de folk der arbejder med cykelplanlægning og promovering af cyklismen uanset hvor udviklet deres cykelkultur er. Der er så mange værdifulde erfaringer at hente, som kan være til inspiration for andre byer, også for os i Danmark. Jeg har med cykelbogen ville bidrage til at udbrede de erfaringer og inspirere til indretning af gode byer at bo i,” fortæller Lotte Bech.

”Cyclists & Cycling Around the World” er naturligvis på engelsk og  på 335 sider, rigt illustreret med foto fra hele verden.

Uddrag.

cyclist-around-the-world-02

Photo: Gerhard Menkoff

Socio-economic Impact of a Cycle – A gendered social perspective of cycling in India
In India ownership of a bicycle increases women’s mobiliy and income, thereby raising their living standard and gender equality, as well as offering better status in the families and in the communities. Author: Dr. Anvita Aurora, Managing Director of Innovative Transport Solutions (iTrans)

Link

CYKELPORTALEN