CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cyclismas Cyclismas
Har du svært ved at tage den profesionelle cykelsport, af selvhøjtidlige og moralsk flossede cykelryttere, alvorlig skulle, du kikke ind på Cyclismas som tager... Cyclismas

UCIostriches

Normalt beskæftigier vi os ikke direkte med den professionelle cykelsport her på portalen, det er der rigeligt andre der gør.  Personligt er mine illusioner for mange år siden blevet lagt på hylden, en illusion om en cykelsport som seriøst ønsker at ændrer attitude og som med et mafia lignende UCI, og tidligere dopede sportdirektører i spidsen for de bedste cykelhold, i mine øjne ikke bliver anderledes.  Medierne kan heller ikke se sig fri, medier  der dyrker et medløberi af dimensioner i deres iver for at skabe den “gode historie”. Læs Ernst Poulsens udmærkede indlæg om denne problematik.

Endelig har sponsorerne en stort medansvar fordi de stadig poster penge i en cykelsport hvor økonomisk vinding vejer højere end etisk moral.  Hvis sponsorer trak det økonomiske tæppe væk under de store  og brugte deres penge på de hold og cykelryttere som ønsker at dyrke deres sport på en ordentlig måde,  ja i det hele taget koncentrerede sig lidt mere om almindelige cyklister, er der måske håb foruden.

andy-schleck-620px

Den professionelle cykelsport under kærlig behandling
Cyclismas er et forfriskende humorisk indlæg i en medieverden hvor vi dag efter dag skal høre ligegyldige udtalelser fra selvhøjtidlige sportfolk uden jordforbindelse.  Cyclismas tager i satirisk form hele cykelsporten under   kærlig behandling.   Deres humoriske kommentarer til de øvrige mediers “tophistorier” om dopingbekendelser og mudderkastning mellem UCI og sportfolk, er blandt de historier som der referere mest til på de sociale medier.
Cyclismas har også deres egen tv/video kanal   CCNN-TV.

Link

  • Cyclismas

 

 

CYKELPORTALEN