CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cyclingworld Europe fejrer cyklen den kommende weekend Cyclingworld Europe fejrer cyklen den kommende weekend
For sjette gang slår Cyclingworld Europe dørene op fra den 15. til den 17. marts 2024 på det imponerende Areal Böhler i Düsseldorf. Med... Cyclingworld Europe fejrer cyklen den kommende weekend

Fra den 15. marts vil Düsseldorf Cyclingworld Europe, der ligger ikke langt fra den hollandske og belgiske grænse, endnu engang være vært for udstillere, brancheeksperter og selvfølgelig besøgende i en weekend. Allerede for sjette gang præsenterer cremen af cykel- og elcykelverdenen sig og viser alt fra de nyeste trends i branchen til cykelmode, kunst eller kuriositeter samt særlige områder og ture, der omfatter hele cykelverdenen. Med omkring 320 udstillere indendørs og i alt omkring 450 brands er dette års event næsten fuldt booket i god tid, og det spreder sig over hele Areal Böhler og når for første gang en udstillingsplatform på omkring 18.000 m².

Areal Böhler lægger for 6. gang huse til Cyclingworld Europe

Dertil kommer det generøse udendørs festivalområde med omkring 80 ekstra udstillingsstande, hvor de nyeste trends i branchen kan afprøves. “Mangfoldigheden af udstillere og den tidlige booking af udstillingsplads til 2024 viser, at Cyclingworld Europe endnu en gang har fået betydning i og uden for branchen. Vi er især glade for igen at kunne byde mange internationale udstillere velkommen og tilbyde et alsidigt program. Dermed viser messen sig igen at være det perfekte mødested for publikum og branchen ved starten af cykelsæsonen i Nordrhein-Westfalens delstatshovedstad,” siger Stefan Maly, initiativtager og administrerende direktør for Cyclingworld.

Cykeloplevelsesverden “Bicycle” på og omkring Areal Böhler
For første gang i sin historie optager Cyclingworld Europe med sine seks udstillingshaller hele Areal Böhler og repræsenterer i den spektakulære industrielle atmosfære et sandt univers med alt, hvad der gør cykling fornøjeligt og smukt. Ud over talrige innovationer, lige fra cykler til stilfuldt tøj og tilbehør, vil der blive præsenteret verdenspremierer fra kendte producenter som Orbea samt vinderne af Cyclingworld Awards. For første gang vil 15 af de bedste internationale cykelstelbyggere være gæster og vise, hvad der er muligt med hensyn til konstruktion og individualitet. Apropos individualitet, så byder dette år også på en særudstilling med titlen “ONE Riding with one gear or how little is enough?”. Udstillingen er kurateret af Frank Ostrowski og viser kunstfærdigt fremstillede stålcykler fra de seneste årtiers cykelsport på topniveau, hver med sin egen unikke historie.
For dem, der foretrækker en mere praktisk oplevelse, kan Cyclingworld bogstaveligt talt opleves på en cykel. Ud over Demoworld og Cyclingworlds særlige offroad-demo-bane på Areal Böhler tilbydes der adskillige ture og løb, som giver cykelentusiaster af alle slags mulighed for at udforske det omkringliggende område.

Lige fra landevejscykling eller gravel, stjerneture til Cyclingworld, Fixedgear Crit og Cyclocross Race til det legendariske Rrrrrringadingdoooooong-Opening-Ride kort før messen åbner, lige gennem de hellige haller i Areal Böhler. Der opfordres også til at deltage i Virtual Hero, en ny form for kombination af sport, konkurrence, teknologi og sjov, som aldrig før er set på en messe. Med denne åbne løbsserie får publikum mulighed for at deltage i korte, spændende virtuelle cykelløb og kvalificere sig som Virtual Hero til den afsluttende begivenhed på Eurobike i Frankfurt.
Mens voksne gør sig bekendt med de nyeste trends i branchen og tester dem udendørs eller på forskellige ture, er selv de små ikke udeladt med Puky Kids World. Således er hele “Glühofenhalle” til rådighed for den næste generation, der kan øve deres personlige færdigheder på banen med en masse sjov og forberede sig på vejtrafikken. De besøgende kan forvente et meget varieret koncept, da alle områder inden for cykler og elcykler bevidst er blandet sammen. Håndlavet findes side om side med Worldwide, med store og små udstillere side om side. Men den røde tråd, der forbinder alt, er kærligheden til cykling.

Åbningstider
Fredag den 15. marts 2024 – kl. 17:00: Pre-Opening 2024, kun på “Alte Federnfabrik”
Fredag den 15. marts 2024 – 18:00 – 22:00 (ingen prøveture om fredagen)
Lørdag den 16. marts 2024 – kl. 10.00 – 18.00
Søndag den 17. marts 2024 – 10:00 – 18:00

Link

CYKELPORTALEN