CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

I forbindelse  med et besøg på Taiwan, havde Cykelportalen lejlighed til at hilse på redaktøren af et nyt cykelmagasin, CyclingMobility. Cyclingmobility er et nyt...

I forbindelse  med et besøg på Taiwan, havde Cykelportalen lejlighed til at hilse på redaktøren af et nyt cykelmagasin, CyclingMobility.

Cyclingmobility er et nyt internationalt tidsskrift, hvis målgruppe er fagfolk og politiske beslutningstagere med ansvar for by- og  transportplanlægning. Det er en international medie platform, som samler alle innovative og praktiske løsninger, til inspiration for lokale, regionale og nationale myndigheder ved planlægning og integration af  cyklen som bæredygtig bytransport.  Magasinet kan være med til at inspirerer byplanlæggere og transport ingeniører til at forstå, hvordan dette gøres mest effektivt.

“Cyclingmobility har allerede skabt stor international interesse. Den amerikanske transportminister Ray LaHood var begejstret ”  fortæller Ross Ringham. Interesserede kan se frem til at læse interviewet med ham i marts 2012 udgaven af Cyclingmobility.

courtesty of Cyclingmobility

Tidsskriftet udgives kvartalsvis og blev lanceret i marts 2011, først på det nationale cykel-topmøde i Washington DC, og derefter på Velo-City i Sevilla.
“I øjeblikket  arbejder vi på højtryk for at klargøre fjerde udgave, som kommer på gaden i december måned” fortæller Ross videre.

Fordi tidsskriftet er abonnement-baseret,  er det næsten fri for annoncer.  Det giver os mulighed for at stræbe efter en højere redaktionel standard.  Mange af vores skribenter har bl.a skrevet til The Times, The Telegraph, The Wall Street Journal, National Geographic og The Economist.

I store træk er indholdet af  det trykte tidsskrift; cykel infrastruktur, politik og planlægning opdateringer, kulturelle spørgsmål, økonomiske undersøgelser, teknologiske innovationer, sundhed, sikkerhed og forskning.

courtesty of Tern Bicycles

Jeg har haft lejlighed til at læse de tre første udgivelser og  indhold og opsætning lover godt for fremtiden. Når man har læst en artikel får man lyst til at læse endnu en og det hele forstyrres ikke at de evindlige intetsigende annoncer som i hobetal har indtaget stort set alle andre blade og magasiner.  Vi ønsker Cyclingmobility  god vind fremover, det fortjener det.  Ross Ringham hører gerne fra danske byplanlæggere som har en god historie på sinde, om cykel infrastruktur i Danmark.
Ud over det trykte magasin har Cyclingmobility også en meget aktiv internetportal  med regelmæssige opdatteringer,  blogs, en aktiv Twitter-feed,  Flickr og Facebook.

Link

CYKELPORTALEN