CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Copenhagen Bicycle Store Copenhagen Bicycle Store
Lørdag d. 1. marts slår Copenhagen Bicycle Store dørene op til en ny, flotte butik på 500m2, på Strandvejen i Hellerup. Copenhagen Bicycle Store

Trek store 02_

På lørdag den. 1. marts slår Copenhagen Bicycle Store dørene op til deres nye, flotte butik på 500m2, på Strandvejen 60 i Hellerup. Der vil i den anledning være stort åbningssalg lørdag d. 1. & søndag d. 2. marts kl. 10-15, samt hele uge 10, med gode tilbud og 20% rabat på alle ikke i forvejen nedsatte varer.

Copenhagen Bicycle Store, som har Trek Partnership, er bygget af passion og kærligheden til cykelsporten. Butikken henvender sig til den brede del af cykelfolket, men kan tilbyde mere end en almindelig cykelforretning.

Deres mission er at tilbyde en ekstraordinær oplevelse, hvor en høj standard, kombineret med en unik service fra veluddannet personale sætter rammen for deres ydelser, som rådgivning og vejledning, bikefit, testcenter, træningslejre og arrangementer. Copenhagen Bicycle Store har indledt et samarbejde med Aim High, v. Rune Larsen, som tilbyder træningstest, vejledning og programmer.

Trek store 01_

Butikken tilbyder cykler, udstyr og tilbehør, på alle niveauer, fra nybegynder til top professionel. Her forhandles både race, MTB, triatlon, samt sport og citybikes. Desuden hjelme, sko, beklædning og livsstils produkter. Ud over et stærkt samarbejde med Trek, forhandler butikken også andre mærker, bl.a. Fuji Bikes. Som noget ganske særligt lancerer butikken en særskilt dame afdeling, med alt i cykler, udstyr og beklædning til kvinder.

Skal cyklen repareres tilbyder Copenhagen Bicycle Store at man som kunde har direkte personlig kontakt til mekanikeren, så man ved præcis hvilke reparationer der er udført. Hos Copenhagen Bicycle Store står døren altid åben til en snak over en kop kaffe og cykelsport på storskærmen. Kom forbi og besøg os på Strandvejen nummer 60, fra 1. marts.

Link

 

CYKELPORTALEN