CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Continental vil producere cykeldæk på mælkebøtter Continental vil producere cykeldæk på mælkebøtter
I disse tider hvor alt står i miljøets tegn, er der ikke grænser for producenternes opfindsomhed, for at fremstå som en miljørigtig og bæredygtig... Continental vil producere cykeldæk på mælkebøtter

I disse tider hvor alt står i miljøets tegn, er der ikke grænser for producenternes opfindsomhed, for at fremstå som en miljørigtig og bæredygtig forretning, selvom det  stadig primært er “business as usual”  hvor forbrugeren skal  fastholdes. Om det så skal være med gummi eller ukrudt, må du som forbruger selv afgøre med din egen samvittighed. Andre producenter har tidligere både forsøgt og forsøger sig stadig med dæk fremstillet af genbrugsgummi uden den store mediebevågenhed.  Nyeste teknologiske skud i bæredygtighedens “hellige” navn hedder mælkebøtter, som Continental kalder ukrudt.

Til det formål har den multinationale dækkoncern Continental åbnet et helt nyt udviklingskontor i Anklam hvor et hold forskere og bioteknikere arbejder ihærdigt på at finde alternative materialer til erstatning af naturgummi, hvad vi ikke helt forstår hvorfor det skulle gavne miljøet at skifte fra et naturmateriale til et andet, andet end godt nyt for emsige haveejere som nu kan komme af med deres mælkebøtter :o)

Retfærdigvis skal det nævnes at det er da et forsøg værd, men om det hjælper på den lange bane, tja… et paradoks som ingen løsning har, eller bare skaber et nyt problem. Forklaring udbedes kære Continental.  Den får vi måske  på det kommende Tour de France som  dækgiganten har valgt som premierested. Det nye dæk har naturligvis fået navnet Urban TaraxaGum, selvom det i første omgang kun vil blive lanceret i en begrænset serie i størrelsen 700 x 35C.

Link

 

 

 

 

 

CYKELPORTALEN