CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Compass dæk nu i Danmark Compass dæk nu i Danmark
Hvis komfort og lav rullemodstand kommer før alt andet, er dækkene fra Compass svære at komme uden om Compass dæk nu i Danmark

Cykeldæk er ofte noget der kommer langt nede af listen som “Must Have” efter lirerammen og det hundedyre elektroniske gearskifte.  Men ikke desto mindre er det ofte det rigtige dækvalg der kan gøre hele forskellen, og give den ultimative cykeloplevelse, specielt hvis du er cyklisten der prioriterer høj komfort og lav rullemodstand.

Compass Tires vidt berømmet i hjemlandet USA hvor de nærmest har kultagtig status blandt tur- og gravel cyklister. Nu kan du købe dækkene i Danmark gennem Cyklistforbundets butik 1905.dk. En cykelforretning som har specialiseret sig i nicheprodukter til dagligdags og turcyklisten.

Compass Tires er dæk i konservative bredder og i størrelserne 700C 650B og 26″  Bredder fra 32 mm til 48 mm i landevejsdækkene og 2,3″ i MTB dækkene.  De er Tubeless kompatible, og kan rulle med meget lavt dæktryk doe maksimum komfort og greb både på tørt og vådt underlagt. Samtidig er rullemodstand og slidstyrke helt i top. Dækken fås både med sorte og gule dæksider.

Compass dækkene skal prøves før man forstår at værdsætte dem. De er i deres helt egen dækliga. Noget som så også afspejles i prisen.

 

 

Link

CYKELPORTALEN