CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Columbus Trittico Columbus Trittico
Columbus lancerer ny cockpit familie til alle dem der vil selv og er træt af systemintegration fra de store cykelbrands Columbus Trittico

Blandt stelbyggere og mindre producenter er Columbus Tubing et stort navn. Lidt som modvægt til al den systemintegration vi ser på de store toneangivende cykelbrands, og alt hvad det giver af problemer omkring manglende kompabilitet, lancerer Columbus nu en ny serie af cockpit komponenenter der er specielt udviklet til håndbyggede og skræddersyede cykler og som passer på standard styrfitting.

Trittico er Columbus kvalitet til alle håndbyggede og individuel udstyrede cykler

Trittico består af styr, frempind, saddelpind, forgaffel og flaskeholder i kulfiber, aluminium og titanium, med patenteret intern kabelføring på standard 1-⅛” styrfitting der kan fintunes.

Trittico Landevejsstyr
Ergonomisk udformet landevejsstyr i kulfiber. Brugt sammen med de øvrige Trittico komponter giver det maksimal integreret kabelføring. Den nederste del af styret er ergonomisk udformet så der opnås et bedre greb ved opretstående sprint.

SMART FIT er et halvmåneformet snit under det punkt, hvor bremsehåndtagene er installeret. Det giver mulighed for en forbedret ergonomisk pasform for specielt små hænder – som drager fordel af større rækkevidde af håndtagets træk, selv når håndtaget er blevet justeret til at sidde tættere på stangen – og større hænder, som drager fordel af mere plads mellem håndtag og stænger, hvilket forbedrer komforten og grebet op ad bakke.

Trittico Frempind
Med en raffineret italiensk minimalistisk designæstetik, kombineret med den seneste generations ydeevne og integration samt et proprietært micro-tuning fit-system, er Trittico frempinden det oplagte valg til dit nye håndlavede stel eller en eksklusiv opgradering til dit eksisterende cockpit system.

TUNING SLEEVE: En proprietær funktion udviklet internt af Columbus. Denne sleeve integreres med den traditionelle afstandsholder og tilbyder overlegen funktionalitet i form af tre mikro cykelpositions justeringsvarianter (-5°, 0, +5 mm), der giver brugeren mulighed for at perfektionere deres pasform på deres cykel.

Trittico er designet til den reneste æstetik. Bolte er skjulte, mens de opretholder hurtig og nem regulering og vedligeholdelse. En koldsmedet aluminiumsfrontplade sikrer den bedste forbindelse med styr ved den laveste vægt.

Trittico Saddelpind
Med et patentanmeldt mikrojusteringssystem tilbyder Trittico sadelpinden høj ydeevne kombineret med enestående brugervenlighed i vedligeholdelse og mikro pasnings justeringer.

Intuitivt tunings system: Trittico saddelpinden er designet med modulære komponenter for intuitiv brugervenlighed. Hjertet i sadelpindens design er dens patentanmeldte centrale Ergo Bolt, som garanterer hurtig og præcis sadelpositionsjustering for de mest omhyggelige ryttere.

Dobbelt Offset: Sadelpindens forskydning kan ændres mellem +5 mm og -5 mm takket være sadelpindens modulære design. Brugen af ​​proprietære let aftagelige og udskiftelige komponenter i sadelpindens reguleringsmekanisme giver mulighed for nem produktvedligeholdelse.

Futura Trefoil Landevejs forgaffel
En patenteret styresektion giver Columbus’ top-of-the-range vejgaffel mulighed for at bringe integreret kabelføring til 1-1/8″ styretøjsdiametre, der foretrækkes af verdens førende stelbyggere.

Trefoil-sektionen af ​​gaffelstyreren er orienteret til det optimale kompromis mellem frontal og lateral stivhed, hvilket repræsenterer markedets præstationsførende løsning til at integrere kabler.

Med udviklingen af ​​sin patentanmeldte Trefoil styretøjsform er Columbus i stand til at tilbyde et brancheførende internt kabelføringssystem til 1″1/8 – 1-1/2″ styrerørsdiametre. Som stål og titanium rørproducent anser vi dette for at være den optimale diameterspecifikation for håndlavede cykler der er bygget af vores rør.

Columbus skivebremse Trefoil vejgaffel har et magnetisk dæksel, der gør det muligt at forbedre både funktionalitet og æstetik. Derudover undgår den direkte montering af den fladmonterede kaliber på gaffelbremsen brugen af ​​adaptere, hvilket giver en lettere og stivere struktur.

Trittico Tuning Sleeve
-5° STEMMEÆRM
En proprietær funktion udviklet internt af Columbus. Denne sleeve fungerer med standard 1-1/8″ afstandsstykker, der tilbyder overlegen funktionalitet i form af flere cykelpositions-tuning-varianter, der giver brugerne mulighed for at perfektionere deres pasform på deres cykel. Sammenlignet med ærmet leveret med Trittico frempinden, kan rytteren med denne mulighed justere frempindens geometri for at opnå en stejlere vinkling (-5°) for at forbedre kropspasning, håndtering og aerodynamisk position.

Trittico flaskeholder
Et flaskebur med hyperminimal ydeevne: lavet af kulfiber med titanium bolte, tunet til æstetikken ved skræddersyede cykler.

Link

 

CYKELPORTALEN