CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

ClipClap® pedal adaptor med rem ClipClap® pedal adaptor med rem
En tysk iværksætter team gør forsøget med en ny fortolkning af en pedaladaptor til click pedaler ClipClap® pedal adaptor med rem

 

Her på Cykelportalen er vi stor fortaler for produkter der giver eksisterende produkter nye og flere funktionaliteter. ClipClap®´s clipless pedal adapter er et af den slags produkter.

Brug almindelige sko på dine klikpedaler

Crowdfunding er en god måde for nye firmaer uden den fornødne kapital, at få finanseceret deres produkter, eller hvis det ikke lykkedes at få en indikation for om der i det hele taget er et marked for et sådant produkt.

En pedaladaptor til cykelsko er ikke nogen ny opfindelse. Der findes allerede systemer på markedet, men det skal naturlighvis ikke afholde andre for at gøre forsøget.

Fremfor hele tiden at skulle skifte sko, eller pedaler på sin cykel, eller for den sags skyld have flere cykler til hver sit formål, kan den lille adaptor klikkes fast i klikpedalen og omdanne den til en platformpedal.  Ikke noget nyt her, men på ClipClap for du i tilgift en rem med i købet lige til at stikke skoen ind i. Der er endnu 8 dage tilbage af deres Start Next finansering og med 38 % er der et stykke vej endnu hvis det skal lykkedes via crowdfunding.

Link

CYKELPORTALEN