CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Som mangeårig cykeljournalist er det rart af og til at kunne fortælle historien om en cykel som går mod den evige strøm af ens...

Som mangeårig cykeljournalist er det rart af og til at kunne fortælle historien om en cykel som går mod den evige strøm af ens udseende cykler, som kun er skabt ud fra to kriterier, fart og lav vægt.

Filosofien bag Cleland Aventura er  ret enkel.  Ved at gøre hjulafstanden mindre får man cykel som næsten altid vil kunne få en frem uanset terræn beskaffenhed.  Aventura har lighedspunkter med mountainbiken undtagen når talen kommer på høj fart op og ned.

Men det er heller ikke meningen, meningen er at have en cykel som altid vil kunne få en frem uanset vejr og terræn. Og det lover Cleland.
Cyklen er langtfra ny, den har eksisteret siden 1960 og er løbende blevet forbedret. Sjældent med den slags cykelhistorier, i en cykelverden hvor moden skifter fra år til år.

Er du interesseret i at erhverve denne unikke cykel, skal du nok væbne dig med lidt tålmodighed og en pæn slat kontanter, da den bygges på bestilling og ført når der er ordrer på 100 stk.

Link

CYKELPORTALEN