CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Cervelo til folket Cervelo til folket
Den nye Cervelo R3 Dark vises for første gang på Eurobike. Hvis rygtet er rigtigt, er der er tale om en omdøbt R5... Cervelo til folket

R3-Dark

I strømmen af nye racercykler udstyret med skivebremser er der en stor nyhed for fornuftsorienterede danske cyklister. Cervelo R3 Dark ligner et knaldtilbud fra et topbrand som Cervelo. Umiddelbart ligner R3 Dark den almindelige R3 fra 2013, men en nærmere inspektion bemærkes, at den ikke har kabelstoppere i aluminium, men nu i støbt i kulfiber.  Rørenes profiler er afrundede, ligesom som på R5 rammerne.

Man kan næsten have Cervelo mistænkt for at have taget en en R5 og omdøbt den.  Datasættet for de to er stort set identiske.  Tager man i betragtning at den nye R3 er en R5 er prisen på de godt 17000 kr omregnet lidt af et knaldtilbud. Udstyrsmæssigt får du en Shimano 105 gruppe, et BB30 kompatibelt kranksæt fra FSA, FSA SL-K-komponenter og Shimano R500 hjul.

R3-Dark-02

Den anden Dark model er udstyret med SRAM Force, Fulcrum Racing 5.5 hjul, og Rotor 3D kranksæt. Alligevel er prisen stadig rimelig omkring de 26.000 kr, omregnet.

Link

CYKELPORTALEN